Der var gang i mange forskellige discipliner i weekenden. Foto: Marta Siljudóttir

Danske ungdomsrekorder og masser af dygtige atleter til DMU Inde

I weekenden blev der afholdt Danmarksmesterskab for ungdom i Skive, og det var en begivenhedsrig weekend med imponerende præstationer. To flotte ungdomsrekorder blev sat af Alma Børregaard Ravn.

Talentfulde ungdomsatleter fyldte Spar Nord Arena i Skive, og der var stor energi og opbakning fra sidelinjerne.
Hele 48 klubber deltog i mesterskabet, og der var hård konkurrence om de eftertragtede DM medajler. Sparta Løb og Atletik fik en god høst af medaljer med hjem til Østerbro, det blev til 40 medaljer i alt, hvoraf 24 var guld. I alt 37 klubber tog minimum en medalje hjem fra Skive, et tal som vidner om stor bredde i dansk ungdomsatletik.  

Årets ungdomsatlet 2023 blev kåret til Jónas Gunleivsson Isaksen, Bragdið. Han leverede også en god præstation til mesterskabet og vandt guld på 400m med en tid på 50.29s. Læs mere om Jonas som årets ungdomsatlet.

Alma Børregaard Ravn, Sparta Atletik og Løb, satte gang i jublen i hallen, da hun satte en ny ungdomsrekord i længdespring på 6,09m. Hun tangerede også hendes egen U18-rekord på 60m med en tid på 7.54s, og forbedrede ligeledes hens egen U18-rekord på 200m med en tiendedel til 24.65s.   

Daniel Nielsen, Greve Atletik, hev flest individuelle sejre hjem, da han vandt både 60m, 200m, længdespring og trespring i D15-aldersklassen. 

Ungdomsmesterskabet gav en klar indikator på, at der er masser af talentfulde unge atleter, som vi glæder os til at følge på deres rejse videre i atletikken. 

Ungdomsmesterskabet ville ikke kunne afvikles uden de mange frivillige, derfor lyder en stor tak til Skive Atletik- og Motionsklub for deres indsats og arbejde i weekenden.

Se alle resultater fra DMU Inde her

Seneste nyheder