Foto: Lone Dybdal

Fjerde afdeling af CRAFT Løbe Cup: Her er hvad du skal vide

På søndag vender CRAFT Løbe Cup tilbage fra vinterpause. Der venter en løbefest på landevejen og vi har samlet alle de praktiske informationer, som man bør vide inden startskuddet lyder.

Ventetiden er forbi, da CRAFT Løbe Cup i weekenden igen kommer forbi Odense. Græsset fra de tre første afdelinger af løbecuppen, er skiftet ud med asfalt, når vi på søndag tager hul på forårets landevejsløb.

Ruten

Når startskuddet lyder, skal de mange tilmeldte løbere ud på en 1,7 km lang rundstrækning omkring SDU. Ruten er DAF-opmålt og hurtig, så der er gode muligheder for løbe sig til god tid. På dagen er der mulighed for at løbe 1 mile eller 5 km, og på den lange distance, skal man løbe 3 omgange. Rutens underlag består af asfaltcykelsti og atletikbane, hvilket også kan ses på kortet herunder.

Man kan finde start/mål der, hvor der står 1,75 km på kortet. Området ved starten er overdækket, og her er der mulighed for at stille sin baggage. DMI lover ingen, så man kan også roligt begive sig ud på rundstrækningen og heppe på de mange løbere. Efter løbet, vil der være præmier til de 3 hurtigste mænd og kvinder. Der er dog ikke kun individuel hæder på spil, da konkurrencen om at blive Danmarks stærkeste løbeklub begynder igen. Reglerne for løbecuppen er uændret, og man kan finde mere information om dem her.

Hvis man er interesseret i status på løbecuppen, er det muligt at læse mere her.

Tidskema og øvrige praktiske oplysninger

Løbet starter kl. 12, men inden da er der en række ting, som er vigtige at have styr på. Tidskemaet for dagen ser således ud:
Kl.10.30: Afhentning af startnumre åbner - placeret ved start/mål
Kl. 12.00: Første 5 km - hvis man løberlangsommere end 19:00 min.
Kl. 12.45: Mile - familie/børne-ungeløb
Kl. 13.00: Anden 5 km - hvis man løber hurtigere end 19:00 min.
Kl. 13.30: Podie og lodtrækningspræmier ved målområdet

Hvis man kommer ud til SDU i bil, er der parkering på følgende adresse: P1 Moseskovvej, Via Campusvej, 5230 Odense M. Det er også muligt at benytte Letbanen, som har et stoppested kun 100 meter fra start/mål. Toiletter kan man finde på parkeringspladsen ved SDU-svømmehal og i målområdet. Bad og omklædning vil foregå på enten Odense Atletik Stadion (Stadionvej 43, 5200 Odense V), eller i B1913’s omklædningsrum (Campusvej 45, 5230 Odense M).

 

Seneste nyheder