Foto: Lone Dybdal

Femte afdeling af CRAFT Løbe Cup: Her er hvad du skal vide

På søndag er CRAFT Løbe Cup tilbage på Sjælland, for at tage del i Strandvejen 5k. Menuen står på en pandekageflad rute, et stort startfelt og en god mulighed for at slå ny personlige rekord. Vi har samlet alt information, som man bør vide inden startskuddet lyder.

Femte afdeling af CRAFT Løbe Cup løber denne søndag af stablen i Charlottenlund, hvor strandvejen danner rammen om et meget velbesøgt løb. CRAFT Løbe Cup gæster Gentofte Løbeklubs motionsløb, Strandvejen 5k og derfor vil de tilmeldte til løbecuppen, have en anden farve startnummer. Det vil også være muligt at blive placeret helt fremme i feltet, hvis man ønsker det.

Ruten

På søndag har man mulighed for at løbe enten 1 mile eller 5 km. Milen er kun for børn til og med 12 år, men forældre kan også løbe gratis med. Man skal løbe frem og tilbage af strandvejen, som til anledningen vil være spærret af. Der vil være præmier til de tre hurtigste løbere, og medaljer til alle børn i alderen 12 år og ned.

Dagens anden og længste distance er 5 km, hvor arrangørerne har lavet en lynhurtig rute, som tilmed er både DAF og mesterskabsopmålt. Det er derfor en perfekt anledning til at jagte en ny personlig rekord, imens man nyder udsigten udover Øresund. Distancen er åben for alle uanset alder eller løbetempo. De tre hurtigste kvinder og mænd, vil også modtage en præmie efter løbet.

Søndagens løb er andensidste udgave af CRAFT Løbe Cup. Derfor er der også mulighed for at samle point ind, og dermed hjælpe klubben i kampen om at blive Danmarks stærkeste løbeklub.

Man kan få et overblik over den samlede stilling i løbecuppen her, og læse mere om reglerne her.

Start og mål er ved Cafe Jorden Rundt, Strandvejen 152, 2920 Charlottenlund.

Tidsskema og afhentning af startnumre

Der venter en kæmpe løbefest med hele 600 tilmeldte løbere, hvilket også betyder, at det er vigtigt at have styr på tidsskemaet.

Tidskemaet ser således ud:

Kl. 9.00: Afhentning af startnummer
Kl. 10.00: Start på 1 mile
Kl. 10.30: Start på 5 km

Hvis man bor i nærheden, har man har kunne afhente sit startnummer hos Løberen på Lyngby Torv (Adressen er Lyngby Torv 10, 2800 Kongens Lyngby) både torsdag og fredag d. 4 og 5 april.

Hvis man ikke har nået det endnu, har Løberen også åbent fra kl. 10-16, lørdag den 6. april. Kommer man langvejsfra, er det også muligt at få sit startnummer, som man kan se i tidsskemaet ovenfor, kl. 9 på selve løbsdagen.

Seneste nyheder