Loading...

Mesterskaber 2018

EM-U18 2018

19. april 2018 · Jeppe Weinreich

Györ (HUN) 5.-8. juli

Dato:
 5.-8. juli 2018
Sted:
 Győr, Ungarn
Forventede rejsedage:  3.-9. juli 2018
Kvalifikationsperiode: 28. april 2018 til 24. juni 2018
Udtagelsesdato: 25. juni

Stab:
Holdleder Charlotte Beiter Bomme – charlotte@sparta.dk
Øvrig stab: afventer udpegelse

Generel information
EM-U18 er udover europamesterskab for U18 også udpeget som europæisk kvalifikationsstævne til Youth Olympic Games 2018 Buenos Aires.

De bedst placerede udøvere i hver disciplin ved EM-U18 er således kvalificeret til deltagelse i YOG 2018. Antallet af kvalifikationspladser ved YOG 2018 varierer fra disciplin til disciplin. - Se kvotepladsernes fordeling HER,

DAF kan til EM-U18 højst stille med to udøvere til start i den enkelte disciplin. For at kvalificere sig til EMU18 gælder der følgende kriterier:

EM U18 krav


Vigtig info
I henhold til konkurrenceregulativ for EM-U18 kan kun atleter, som også har fået certifikatet for at have gennemført European Athletics anti-doping uddannelsesprogram –  I Run Clean www.irunclean.org, udtages til disse mesterskaber.

Atleter, som søger udtagelse til EM-U18, skal senest 21. juni sende kopi af deres I Run Clean-certifikat til piotr@dansk-atletik.dk

Gyldige konkurrencer
Kvalificerende resultater skal være opnået i konkurrencer (enten indendørs  eller udendørs) afholdt i overensstemmelse med IAAF-regler.

Resultater opnået i blandede konkurrencer (mellem mandlige og kvindelige deltagere) vil ikke være gyldige i forhold til kvalifikation.

Resultater opnået i for megen medvind vil ikke være gyldige i forhold til kvalifikation til EM.

Resultater med manuel tidtagning vil ikke blive accepteret.

Kvalificerende resultater skal være opnået i konkurrencer arrangeret eller sanktioneret af IAAF, European Athletics eller et nationalt specialforbund under IAAF.

Resultater opnået i perioden 28. april til 13. maj 2018 bliver taget med i betragtning, men der vil blive stillet krav om efterfølgende stabilitetskrav i perioden 1. juni til 24. juni 2018.

Stabilitetskrav vil blive oplyst af DAF’s cheflandstræner til de pågældende aktive og deres personlige træner.

Stafetter
DAFs cheflandstræner tager endelig stilling efter afsluttet kvalifikationsperiode til mulig udtagelse af medley stafetter til EM-U18.

Aldersgrænse
Man skal være født i 2001 eller 2002.


Wildcard
Kan gives til en atlet, som er placeret i top-12 på en renset europæiske rangliste 2018 og har opnået EA kvalifikationskrav.                                    

Endelig udtagelse
Efter indfrielse af udtagelseskriterier tager DAFs cheflandstræner endelig stilling til mulig udtagelse til EM-U18. Indfrielse af kvalifikationskrav er altså ikke lig endelig udtagelse.

Sygdom eller skader som opstår under og efter en kvalifikation skal straks meddeles den DAF’s cheflandtræner.

DAFs cheflandtræner har på ethvert tidspunkt beslutningskompetence til at fravige de anførte udtagelseskrav.

Såfremt flere udøvere med kvalificerende resultater ønsker at deltage, foretager DAFs cheflandstrænere en subjektiv vurdering af de pågældende med henblik på udvælgelse af det endelige hold.

Brugerbetaling
2.500 kroner.

© Copyright Dansk Atletik Forbund