Loading...

EM

EM-U18 2022

08. februar 2022 · Christian Jørn

4-7. juli 2022

  • Dato4-7. juli 2022
  • Sted: Jerusalem, Israel
  • Forventede rejsedage2-8. juli 2022
  • Kvalifikationsperiode: 1. januar 2021 - 23. juni 2022 (her)
  • Udtagelsesdatoer24. juni 2022

 

OBS: LONG LIST-KRAV (frist 18. maj 2022)

Det er et krav, at man for at komme i betragtning til udtagelse skal være skrevet på en såkaldt ‘Long List’ god tid i forvejen for at kunne deltage. Frist for at sende dette er den 18. maj 2022.

Sigter man som atlet efter EM U18, er man allerede kvalificeret til mesterskabet eller er man i nærheden af at kunne klare kvalifikationskrav, skal man på denne såkaldte 'Long List'. Klarer en atlet f.eks. kvalifikationskrav, men er atleten ikke på denne ‘Long List’ vil atleten ikke kunne komme i betragtning til at blive udtaget. Sådanne situationer skal vi undgå.

Derfor er det et krav for udtagelse, at atleterne og deres klubber senest den 18. maj har sendt meddelelse til holdleder, Carsten Bomme, pr. cb@dansk-atletik.dk, om at man har forhåbninger om at deltage i EM U18. Man skal i denne forbindelse udfylde dette ark (hent Long List ark) og sende med mailen.

For gentagelsens skyld: Man kan altså ikke komme i betragtning til en udtagelse, hvis ikke Carsten Bomme har modtaget informationen senest onsdag den 18. maj - dette er bestemt af European Athletics.

 

KVALIFIKATIONSKRITERIER

Se mere her (bemærk at sidste kvalifikationsdag er torsdag den 23. juni).

Vedr. evt. udtagelse til stafet (1.000 m stafet), vil dette ske på baggrund af en landstræner-indstilling. En evt. stafet-EM U18-bruttotrup meldes ud efter inde-sæson 2022 pba. analyse af resultatpotentiale. I tilfælde af U18-stafetsatsning, vil der være obligatoriske stafetaktiviteter.

Screenshot 2022-02-08 At 22.18.01

 

ENDELIG UDTAGELSE 

På baggrund af en indstilling fra den respektive landstræner er det Dansk Atletiks Elitechef, der foretager den endelige udtagelse til EM-U18.
For at komme i betragtning til en udtagelse, skal atleten være medlem af klub/forening under Dansk Atletik. 

 

STAB

  • Team Leader / ansvarlig: Carsten Bomme
  • Staben suppleres efterfølgende

 

TRÆNERINFORMATION

Trænerstaben til de forskellige mesterskaber og landskampe, vil tage udgangspunkt i landstrænere og landstrænerassistenter.

Andre trænere der har interesse i at deltage i trænerstaben eller blive akkrediteret som personlig træner til et eller flere af ovenstående mesterskaber, skal i god tid angive interesse til landstræner eller mesterskabsansvarlige.

Udgangspunktet er, at det er den udtagne trænerstab, der varetager trænerfunktionen under mesterskabet/landskampen i samarbejde med en evt. akkrediteret personlig træner.
Det skal i den sammenhæng understreges, at det er leder- og trænerstaben, der har beslutningskompetencen under konkurrencen.

BRUGERBETALING 

Med baggrund i at Dansk Atletik støtter mesterskabsdeltagelsen (rejse og ophold) med kr. 2.000,- pr. atlet, er der en egenbetaling på kr. 4.000,- pr. atlet, som faktureres til atletens klub i umiddelbar forlængelse af udtagelsen.

Dansk Atletik finansierer rejse- og opholdsudgifter for træner-, leder- og behandlerstab.

 

LINKS

© Copyright Dansk Atletik Forbund