Loading...

Foto: Adam Illingworth, European Athletics

VM

VM-U20 2022

08. februar 2022 · Christian Jørn

1- 6. august 2022

  • Dato1- 6. august 2022
  • StedCali, Colombia
  • Forventede rejsedage28. juli -7. august 2022 (Pga. Calis høje beliggenhed vil det være obligatorisk med en mini pre-camp for mellem-lang deltagere sammen med et stabsmedlem. Rejsedagene vil derfor forventeligt være 24. juli – 7. august 2022.)
  • Kvalifikationsperiode: Sidste kvalifikationsdag er søndag den 17. juli.
  • Udtagelsesdato19. juli 2022

 

KVALIFIKATIONSKRITERIER

Se mere her (bemærk, at sidste kvalifikationsdag er søndag den 17. juli).

Vedr. evt. udtagelse til stafet (4x100 m eller 4x400 m), vil dette ske på baggrund af en landstræner-indstilling. En evt. stafet-VM U20-bruttotrup meldes ud efter inde-sæson 2022 pba. analyse af resultatpotentiale. I tilfælde af U20-stafetsatsning, vil der være obligatoriske stafetaktiviteter inkl. forberedelseskonkurrence(-r).

Screenshot 2022-02-08 At 22.26.39

 

ENDELIG UDTAGELSE 

På baggrund af en indstilling fra den respektive landstræner er det Dansk Atletiks Elitechef, der foretager den endelige udtagelse til VM-U20.
For at komme i betragtning til en udtagelse, skal atleten være medlem af klub/forening under Dansk Atletik.

 

STAB

  • Ansvarlig: Carsten Bomme
  • Team Leader: Charlotte Beiter Bomme
  • Staben suppleres efterfølgende

 

TRÆNERINFORMATION

Trænerstaben til de forskellige mesterskaber og landskampe, vil tage udgangspunkt i landstrænere og landstrænerassistenter.

Andre trænere der har interesse i at deltage i trænerstaben eller blive akkrediteret som personlig træner til et eller flere af ovenstående mesterskaber, skal i god tid angive interesse til landstræner eller mesterskabsansvarlige.

Udgangspunktet er, at det er den udtagne trænerstab, der varetager trænerfunktionen under mesterskabet/landskampen i samarbejde med en evt. akkrediteret personlig træner.
Det skal i den sammenhæng understreges, at det er leder- og trænerstaben, der har beslutningskompetencen under konkurrencen.

BRUGERBETALING 

Med baggrund i at Dansk Atletik støtter mesterskabsdeltagelsen (rejse og ophold) med kr. 2.000,- pr. atlet, er der en egenbetaling på kr. 13.000,- pr. atlet, som faktureres til atletens klub i umiddelbar forlængelse af udtagelsen. Vedr. mini precamp for mellem-lang deltagere vil der alt andet lige være yderligere en egenfinansiering på ca. kr. 5.000,- pr. atlet til dækning af opholdsudgifter. 

Dansk Atletik finansierer rejse- og opholdsudgifter for træner-, leder- og behandlerstab.

 

LINKS

© Copyright Dansk Atletik Forbund