Loading...

Her er du: Forside > Børn & Unge

Børn & Unge

Atletik er en meget børnevenlig sport og egner sig godt både til idrætstimerne i skolen og til at dyrke i sin fritid. Det er forholdsvis overskueligt at lære teknikken til mange af disciplinerne, og når man har lært sig dette, gælder det om at gøre sit allerbedste. Læs mere om DAFs træningstilbud her på siden.

Skole OL er et skoleatletikstævne for klasser/skoler på 4. til 7. klassetrin i hele landet - og som siden 2009 har samlet tusinder af danske skoleelever til et landsdækkende finalestævne med fest, farver og spændende konkurrencer.

Alletiders Atletikskole er fede dage i sommerferien for børn. Dansk Atletik Forbund inviterer alle atletikklubber til at arrangere Alletiders Atletikskole 2016 - og alle børn til at finde en atletikskole i nærheden.

Dansk Atletik Forbund har udover Skole OL en række andre tilbud til skoler. Læs mere her.

DAF's Børne- og ungekomite består af to medlemmer valgt ved årsmødet, 2-3 udpegede medlemmer, samt en bestyrelsesrepræsentant.

Atletikmærket skal gøre det endnu sjovere for børn og unge at dyrke atletik, og er ment som et middel til at skærpe de unges indsats ved træning og konkurrence

© Copyright Dansk Atletik Forbund