Loading...

Børn & unge

Alletiders Atletikskole

21. maj 2017 · Senai

Lynhurtige sprint, kanon kast, hurtige hækkeløb, spændstige spring – og masser af fællesskab, leg og sjov. Det er blot nogle af de ord, der beskriver Alletiders Atletikskole. Alletiders Atletikskole er et tilbud for nuværende, nye og kommende medlemmer.

Arrangér en Alletiders Atletikskole 
Giv jeres ungdomsmedlemmer en fed træningsoplevelse i sommerferien. Få nye medlemmer - og få mulighed for at tjene penge til klubkassen! Lad de unge i klubben få god erfaring som trænere eller ledere – og et sjovt feriejob!

DAF tilbyder et færdigt atletikskolekoncept som kan tilpasses - i antal dage, timer mm - så det matcher netop jeres klub.
Forbundet kan hjælpe med et 'Alletiders Atletikskole-kit' i form af  en arrangørmanual, der udover planlægningstips også har masser af inspiration til et atletikskoleprogram med masser af konkrete træningsøvelser og ideer til andre aktiviteter. I får også en skabelon til pressemeddelelse, som blot tilføjes klubbens aktuelle informationer og derefter nemt kan sendes til lokale medier.

Hvis din klub ønsker at få tilsendt materiale til Alletiders Atletikskole, eller har spørgsmål til, hvordan I kommer igang, så kontakt DAF kontor: daf@dansk-atletik.dk / 4326 2308

© Copyright Dansk Atletik Forbund