Loading...

Børn & unge

Skole OL

15. april 2015 · Senai

Skole OL er et skoleatletikstævne for alle 4.-7. klasser i hele landet. DAF opfordrer landets klubber til at arrangere lokalstævne - og opfordrer alle landets lærere til at tilmelde deres klasser Skole OL. Læs hvordan her i artiklen.


Skole OL er en klasse-/skoleevent, hvor alle elever i 4. til 7. klasse har mulighed for at prøve kræfter med atletikkens skolediscipliner: sprint, spring, kast og stafetløb. Skole OL er en event, hvor hele klassen er med. I bestemmer selv ambitionsniveauet for afvikling, og om det er én eller flere klasser, der skal være med. 

Se vores Skole OL-video her og læs meget mere om Skole OL her.  

Skole OL giver jer som klub god mulighed for at udbrede kendskabet til atletik på jeres lokale folkeskoler, når I afvikler et lokalstævne på jeres stadion. Skolerne vil også selv kunne afvikle Skole OL samt træne atletik løbende i løbet af skoleåret - DAF kan i den forbindelse hjælpe med at formidle kontakt til skoler og kommuner, hvis I som klub er interesseret i dette. Læs mere om dette i vedhæftede  invitation  fra 2014.
Siden 2009 har Skole OL samlet tusinder af danske skoleelever til et landsdækkende finalestævne med fest, farver og spændende konkurrencer. 

Det er Dansk Atletik Forbund, Danmarks Idrætsforbund og TV 2, der står bag Skole OL, mens TrygFonden og Nordea-fonden støtter Skole OL.

© Copyright Dansk Atletik Forbund