Loading...

Børn & unge

Skole OL

01. januar 2017 · Senai

Skole OL er et skoleatletikstævne for alle 4.-7. klasser i hele landet. DAF opfordrer landets klubber til at arrangere lokalstævne - og opfordrer alle landets lærere til at tilmelde deres klasser Skole OL. Læs hvordan her i artiklen.

Skole OL er klassekonkurrencer i fire forskellige sportsgrene for 4. – 7. klassetrin - og der er flere nye sportsgrene på vej:

  • Atletik
  • Bueskydning*
  • Rosport*
  • Svømning*


*Bueskydning: 5. & 6. klasse; Rosport: 6. & 7. klasse; Svømning: 4. & 5. klasse

Skole OL hylder de olympiske værdier, blandt andet venskab, samarbejde og fair play. Fælles for alle er konkurrencerne er, at det er HELE klassen der konkurrerer sammen som et hold, uanset om de skal løbe, svømme eller ro. I er velkomne til at deltage i kvalifikationen til alle de fem sportsgrene, men I kan kun deltage i finalen i én sportsgren

Se vores Skole OL-video og læs meget mere om Skole OL her: www.skoleol.dk

Skole OL-atletik er en klasse-/skoleevent, hvor alle elever i 4. til 7. klasse har mulighed for at prøve kræfter med atletikkens skolediscipliner: sprint, spring, kast og stafetløb. Skole OL er en event, hvor hele klassen er med. I bestemmer selv ambitionsniveauet for afvikling, og om det er én eller flere klasser, der skal være med.

Med atletikkonkurrencen som det helt store omdrejningspunkt for Skole OL, samler vi i 2017 finalerne for alle fem sportsgrene til Skole OL-finalen d. 13.-16. juni på Ceres Park og Arena i Aarhus.

Bliv Skole OL lokalstævne arrangør i 2018
Skole OL giver jer som klub god mulighed for at udbrede kendskabet til atletik på jeres lokale folkeskoler, når I afvikler et lokalstævne på jeres stadion. Skolerne vil også selv kunne afvikle Skole OL samt træne atletik løbende i løbet af skoleåret.

Hvis jeres klub ønsker at afvikle et Skole OL Atletik lokalstævne i 2018, så kontakt os på skoleol@dansk-atletik.dk. DAF kan for eksempel hjælpe med at formidle kontakt til skoler og kommuner, hvis I som klub er interesseret i dette.

Det er Dansk Atletik Forbund og Danmarks Idrætsforbund, der står bag Skole OL, mens TrygFonden og Nordea-fonden støtter Skole OL.

© Copyright Dansk Atletik Forbund