Loading...

TIL ARRANGØRER

Ansøg om kompensation for aflyste eller udskudte arrangementer grundet COVID-19

23. marts 2020 · Christian Jørn

Erhvervsstyrelsen har den 23. marts åbnet for ansøgning om kompensation for aflyste eller udskudte arrangementer som følge af myndighedernes tiltag for at stoppe spredning af corona.

Opdatering pr. 1. april: kompensationsordningen er af regeringen blevet forlænget for arrangementer til og med den 9. juni 2020. Læs nyheden om det her.

> LÆS OGSÅ: Kompensationsordning for arrangører forlænges til 9. juni 2020

For arrangører der gerne vil søge om kompensation for aflyste eller udskudte arrangementer i denne nye periode, så kan man ikke søge endnu, da der ikke er åbent for ansøgninger for arrangementer i perioden 1. april 2020 til 9. juni 2020, men pt. kun for arrangementer til og med den 31. marts 2020. Følg med på Virksomhedsguiden for at se, hvornår der åbnes for ansøgninger.

_____________

Arrangementsordningen er etableret for at holde at holde hånden under de foreninger/klubber mv., der er særligt økonomisk nødlidende pga. coronaudbruddet.

DIF opfordrer til, at DIF-idrætten udviser ansvarlighed og samfundssind, så ordningen kommer de særligt hårdt ramte idrætsaktører og andre sektorer/brancher til gode først.

Læs også vores tidligere omtale af kompensationsmulighederne her

Ift. evt. videreførsel af ordningen er regeringen aktuelt i overvejelser herom. DIF er i dialog med erhvervsministeriet og regeringen herom.

Hvem kan søge under den gældende ordning?
Det er bl.a. en forudsætning, at arrangementet skulle have fundet sted i perioden den 6. marts til den 9. juni 2020, at der var flere end 1.000 deltagere, og at arrangementet var offentligt og var åben for tilmeldinger før den 6. marts.

På Virkomhedsguiden kan du læse mere om de forudsætninger, der skal være opfyldt for at kunne søge om kompensation for aflyste eller udskudte arrangementer.

Ansøgning skal ske på virk.dk

 

/Sidst opdateret: 3. april 2020

© Copyright Dansk Atletik Forbund