Loading...

Elitechef, Bo B. Overgaard:

EM i Paris vurderes stadig realistisk af European Athletics

26. marts 2020 · Christian Jørn

Flere internationale mesterskaber står for skud i forbindelse med Coronavirussens hærgen verden over. Sundheden og sikkerheden prioriteres, og derfor bliver mange begivenheder vurderet. Senest er det EM U18, hvor European Athletics har meddelt, at man ikke afholder det i 2020. EM for seniorer er fortsat på kalenderen for 2020.

European Athletics afholdte i går den 25. marts en konference, hvor man meddelte, at det indtil videre er planen at senior EM afholdes som planlagt til august. Man har dog nedsat et arbejde der planlægger i forskellige scenarier.

> LÆS MERE: Executive Board reviews feasibility of 2020 European Athletics Championships

To have the light at the end of the tunnel that Paris 2020 may still go ahead is something positive in these extremely hard times. This has been a stressful and confusing period for athletes, we have lost our structure and our sense of normality”, lyder det fra Periklis Iakovakis, formanden for of The Athletes Committee. 

Samme håb udtrykker elitechef i Dansk Atletik, Bo Overgaard:

Jeg er meget, meget glad for at have et EM at se frem til – kernen i vores elitearbejde er jo, at vi forbereder os frem mod internationale mesterskaber. Dét er dét der giver mening i vores træning og forberedelser, som p.t. på alle måder er vanskeliggjorte pga af hele Corona-situationen i Danmark og resten af verden. Når det er sagt, er vi fra Dansk Atletik naturligvis kede af, at vores U18- og U20-atleter ikke har et EM eller VM at se frem til i år. Men der er ikke andet at gøre, end at se det som et vilkår for denne sæson, og derudover bevare fokus på det mere langsigtede perspektiv for vores unge talentfulde atleter.”

© Copyright Dansk Atletik Forbund