Loading...

COVID-19 / CORONA-VIRUS

Mindre klubstævner er nu mulige i perioden fra 20. maj til 7. juni 2020

14. maj 2020 · Christian Jørn

Dansk Atletik har i fase 2 af genåbningen af atletikken nu åbnet for mindre klubstævner i perioden 20. maj til 7. juni 2020. Læs vilkårene nedenfor.

På grund af den aktuelle Coronavirus-krisesituation har det været nødvendigt at udsætte eller aflyse al stævneaktivitet i denne periode. Med den gradvise genåbning af samfundet generelt og idrætten specifikt er der imidlertid åbnet for gennemførsel af stævner, som kan afvikles inden for myndighedernes retningslinjer.

På denne baggrund åbner Dansk Atletik igen for mindre klubstævner i enkelt-discipliner for atleter fra 16 år (årgang 2004) og opefter for perioden 20. maj – 7. juni 2020. Når vi sætter en nedre grænse på 16 år for atleterne samt præciseringen af, at vi kan godkende klubstævner i enkelt-discipliner, så er det begrundet i, at vi frem til d. 7. juni 2020 ikke må forsamles mere end 10 personer. Stævnearrangør skal således sikre sig, at der er taget højde for at dommere, officials, trænertilstedeværelse, (evt. tilskuere) samt antal tilmeldte atleter kan holdes inden for max 10 personer. Om end disse restriktioner lægger åbenlyse bånd på vores normale tilgang til stævneaktivitet, så er det vigtigt for Dansk Atletik, at der er atleter, som nu kan få testet deres form af med et godkendt resultat.

Derudover har Dansk Atletik besluttet at dispensere for de normale frister for oprettelse af stævner – i denne periode kan vi godkende mindre klubstævner som er indsendt 72 timer før stævnets afholdelse.

Se alle vilkår og hvordan stævner oprettes i denne periode på denne side hvor man kan oprette et arrangement. Stævnerne kan oprettes fra dags dato.

Nårr vi ved mere konkret om den efterfølgende periode, så vil vi også melde nærmere ud om stævneaktivitet efter d. 8. juni 2020.

© Copyright Dansk Atletik Forbund