Loading...

Mesterskabskrav

Oversigt over danske kvalifikationskrav til internationale mesterskaber

19. marts 2015 · Senai

Mesterskabskrav

I forbindelse med kvalifikation til internationale mesterskabe, landskampe og udvalgte hold i DAF-regi skal DAFs sportschef og elitestaben gøre opmærksom på den ansvarsfordeling, der ligger omkring indberetning af opnåede resultater.

Det er den aktives ansvar, sekundært den aktives klub/personlig træners ansvar at gøre Dansk Atletik Forbund direkte opmærksom på et opnået resultat, der er relevant for kvalifikation, henholdsvis udtagelse. Ligeledes er det den aktives ansvar, sekundært den aktives klub/personlig træners ansvar at sikre, at sådanne resultater fremgår af Statletiks sæsonoversigt.

Oplysninger om opnåede resultater bedes sendt direkte til den udpegede holdleder for den pågældende aktivitet, hvilket fremgår af DAFs hjemmeside under “Elite og Talent” - “Mesterskabskrav” -“ den pågældende aktivitet”.

De fremsendte oplysninger bedes endvidere sendt til DAFs sportschef i kopi (cc på mails.)

Fremgår der ikke en holdleder af DAFs hjemmeside, sendes resultat oplysningerne direkte til DAFs sportschef.

Mesterskaber


Info: Aktive som satser på deltagelse ved internationale mesterskaber i U20, U23 og senior i løbet af 2017, skal være opmærksomme på, at det er en klar forventning (kunne også sige “krav”) fra DAF, at disse atleter stiller sig til rådighed for senior landsholdet i Vaasa , såfremt de bliver udtaget.

Vigtigt
: Politik ang. træneres deltagelse ved internationale mesterskaber - klik HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund