Loading...

Ungdomsuddannelse & elitesport 2018-2019

Har du søgt om sportslig godkendelse? Deadline er d. 11. januar

08. november 2017 · Jeppe Weinreich

Påtænker man at starte på en ungdomsuddannelse i 2018-19, så skal DAF først godkende, at det tilstrækkelige sportslige niveau er til stede. Ud over at opfylde nogle specifikke sportslige krav, kræves det som noget nyt, at man er tilknyttet den decentrale talentudvikling (DTU).

Det kræver en fleksibel uddannelsesinstitution, hvis man ved siden af lektierne har høje sportslige ambitioner. Det er baggrunden for, at Team Danmark i flere år nu har haft et samarbejde med 21 elitekommuner i landet. Her bliver uddannelsesforløbet tilrettelagt således, at der er plads til begge dele. MEN for at komme ind under ordningen skal man have et vist sportsligt niveau, som Dansk Atletik Forbund skal godkende. Ansøgningsfristen er den 11. januar 2018, så det er ikke for tidligt at gå i gang.

Informationsmøder
Med henblik på den kommende skolestart i 2018/19 afholder Team Danmark seks informationsmøder i november og december. Læs mere i folderen HER

Sportslig godkendelse
De specifikke sportslige krav i forhold til godkendelse kan findes HER.

Vigtigt: Ansøgning om en sportslig godkendelse skal ske på Team Danmarks hjemmeside under “Eksperter” og “Karriere og Uddannelse”. (klik HER)

Ud over de specifikke sportslige krav, så er det påkrævet, at man er tilknyttet den decentrale talentudvikling i et af de tre DAF ATK-talentcentre (Aalborg, Aarhus og Sjælland). Læs mere HER.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund