Loading...

UDSAT DM 10km Masters

Velkommen til DM på 10 km landevej

Det er med forventningens glæde, at ”Lillebælt i Løb” for 5. gang, byder velkommen til det prestigefyldte Danske Mesterskab på 10 KM landevej 2020!
I forhold til tidligere er ruten lagt om til at være en lang sløjfe dog stadig super publikums venlig da løberne passerer tæt på start-  og målområdet to gange undervejs samt selvfølgelig start og mål. Ruten kan ses her: Ruten til DM 10 km Landevej  

Ruten starter i år ved Strib Idrætsefterskole og løber ned ad bakken til Strandvejen. Der løbes på Strandvejen og Gl. Strandvej før der retunerers op ad bakke til mål. Ruten på hele Strandvejen er næsten total flad. Der er god mulighed for ny PR på 10 km ved dette DM.
Der er som de seneste år, lagt op til et meget spændende og utrolig hurtigt løb, hvor landets bedste løbere dyster om DM titlen.

Løbet afvikles i forbindelse med Mizuno Strandvejsløbet, og starter samtidigt kl. 11. Se program længere nede på siden.

Vores ambition har fra første år været, at lave det fedeste DM på 10 km. Det gælder selvfølgelig for alle Jer deltagere, men også for alle tilskuerne så stemningen, intensiteten, oplevelsen og resultaterne sammen kan gå op i en højere enhed.

Deltager man i DM Masters deltager man selvfølgelig også i Mizuno Strandvejsløbet.
Deltager man i Mizuno Strandvejsløbet og er man over 30 år deltager man også i DM Masters.

Regler: Der løbes efter de officielle regler under DAF  gældende for Masters 10 km løb. Reglerne kan findes på DAFs hjemmeside.

Velkommen til DM på Strandvejene ved Middelfart.

Mads C. Stryhn
Løbsdirektør
Lillebælt i Løb

Dato

28. marts 2020 - 28. marts 2020

Navn

UDSAT DM 10km Masters

Sted

Middelfart

Region

Discipliner

10 km, som en del af Strandvejsløbet.

Adresse

Lokalitet

Tilmeldingsfrist

Tilmelding på dagen

Ikke muligt

Arrangør

Lillebælt i Løb

© Copyright Dansk Atletik Forbund