Loading...

UDSAT Store DM

Dato

20. juni 2020 - 21. juni 2020

Navn

UDSAT Store DM

Sted

Odense

Region

Discipliner

Opdatering pr. 5. maj 2020:

______________

Selv om vi endnu ikke kender regeringens samlede plan for genåbningen af det danske samfund, så har vi i Dansk Atletik vurderet, at der er behov for at kende datoer og/eller periode for disse nationale mesterskaber. Også selv om vi ikke endnu kan sige noget eksakt om formatet.

På denne baggrund er terminsplanen som følger:

  • Uge 33: DM Senior
  • Uge 35: DM Mangekamp
  • Uge 36: DM Hold – éndags konkurrence som alternativ for DT-finale

Med terminssætningen af ovenstående mesterskaber skaber vi rammerne for EN periode på 5-6 uger fra uge 33 og frem, hvor der er vigtige og prioriterede nationale stævner for vores konkurrenceatleter. De præcise datoer, placeringer for mesterskaberne/stævnerne og det endelige konkurrenceformat bliver først meldt ud, når vi kender myndighedernes anbefalinger og evt. restriktioner. Men internt har vi planer klar for flere forskellige scenarier og stævneformater!

Udgangspunktet for Dansk Atletik er fortsat, at vi naturligvis følger myndighedernes anbefalinger, og så må vi finde anvendelige løsninger til, at vi også kan udøve vores aktiviteter på en ansvarlig måde. F.eks. holder vi os klar til at udmelde retningslinjer for genåbning af mindre stævner, når vi ved, hvorvidt forsamlingsforbundet bliver hævet fra den nuværende grænse på max 10 personer. Dermed også sagt, at statsministerens kommende udmelding om genåbningen af det danske samfund kommer til at sætte dagsordenen for arbejdet i Dansk Atletiks sekretariat mandag d. 11. maj 2020.

Adresse

Lokalitet

Tilmeldingsfrist

Tilmelding på dagen

Ikke muligt

Arrangør

Odense Atletik

© Copyright Dansk Atletik Forbund