Loading...

Brug Danmarks Officielle Løbskalender

Hvordan får I løberne til at vælge jeres løb næste år?

06. juli 2015 · Henriette Leth Nielsen

Danmarks Officielle Løbskalender har nu uddannet et team af konsulenter, der er klar til at tage ud og hjælpe jer, som arrangerer løb. I kan få inspiration til at fortælle den gode historie om jeres løb, til markedsføring, til at skabe en stærkere organisation bag løbet, til at formulere en løbsstrategi og til at definere, hvem der gør hvad i planlægningen af jeres næste løb.

Der afholdes omkring 1200 løb i Danmark hvert år og løbsmarkedet er hårdt presset. Det er nu, at jeres løb skal styrkes, så I står stærkere i kampen om løberne. Det er nu at I skal vise, at løberne skal vælge jeres løb i 2016.

Tilbuddet er gratis for arrangører, der har løb med i Danmarks Officielle Løbskalender 2015. For andre foreninger under DAF og DGI, som arrangerer løb, koster det 3.000 kr.

I er selvfølgelig altid meget velkommen til at få optaget jeres løb i Danmarks Officielle Løbskalender og dermed få konsulent gratis ud samt gøre brug af alle vores andre tilbud (blandt andet gratis arrangørkonference i november, gratis førstehjælpskurser og halvpris på DAF-opmåling).

Læs meget mere om Danmarks Officielle Løbskalender her.

Registrér jeres løb i kalenderen og søge om certificering her.

Se Danmarks Officielle Løbskalender her.

Kontakt Maria Severin for yderligere information om Danmarks Officielle Løbskalender: maria@dansk-atletik.dk eller 43 26 23 20.

© Copyright Dansk Atletik Forbund