Loading...

Månedens DAF-profil

Kirse Ellegaard

09. september 2015 · Henriette Leth Nielsen

Navn: Kirse Ellegaard

Stilling: Souschef

Hvad arbejder jeg allermest med lige nu: Netop denne uge er det svært ikke at fylde dagen med opgaver i forbindelse med Cph Half. Og så planlægger jeg forbundets årsmøde, der afholdes 3.okt.

Eksempler på andre af mine arbejdsopgaver: Jeg deltager i bestyrelsens og forretningsudvalgets møder og laver forskellige opgaver i tilknytning til DAF bestyrelse, bl.a. omkring organisationsudvikling, Strategiplan, DAF forbundsmappe, frivillighedsstrategi. Jeg står for personaleadministration og HR, kontakt til udvalg og foreninger, planlægning af konferencer, forbundets årlige indberetning til DIF Fordelingsnøgle, og så har jeg en række øvrige administrative opgaver omkring kontoret – så der er faktisk altid noget at tage fat på, når jeg møder på arbejde :-)

Min arbejdsmotivation: Jeg har været i DAF i 10 år (om en uge), og det er langt fra oplevelsen af den samme organisation. Det har været og er vildt spændende at være en del af den udvikling, som nogle gange næsten synes at gå stærkere end man kan følge med. Men at få lov at være med til at præge forbundet i nye retninger gør mit arbejde interessant, ikke mindst at få lov at være med i processen omkring nyansættelser. Min arbejdsglæde kommer også i høj grad ved daglig sparring, plus et godt grin, med rigtig søde og dygtige kolleger; og dem er der heldigvis kun blevet flere og flere af de seneste år.

Mit forhold til løb og atletik: Jeg har siden jeg var 21 år og 10 år frem løbet et par gange ugentligt 4-6km. – som et "nødvendigt onde" for at være i form som kampbokser. Selv efter boksekarrieren droslede ned, er jeg dog alligevel jævnligt hoppet i løbeskoene, og har også deltaget i enkelte motionsløb. Min erfaring med baneatletik begrænser sig til tilskuerrollen, hvor jeg let fascineres af, hvad atleter kan præstere f.eks. ved de helt store internationale stævner. Generelt synes jeg, atletikken er fantastisk, fordi den dels rummer så mange forskellige typer udøvere, dels har så meget basistræning i sig; men jeg synes også nogle gange atletikken skulle være mindre alvorlig.

© Copyright Dansk Atletik Forbund