Loading...

Månedens DAF-profil

Janni Petersen

09. oktober 2015 · Henriette Leth Nielsen

 

Navn: Janni Petersen

Stilling: Eventassistent

Hvad arbejder jeg allermest med lige nu: Jeg arbejder allermest med visionsprojektet Bevæg dig for livet – løb. Herunder er min primære opgave Danmarks Officielle Løbskalender, som vi arbejder på at gøre endnu bedre til 2016. Det er rigtig spændende at arbejde med kalenderen. I Danmark afholdes der rigtig mange motionsløb og i takt med, at der kommer flere og flere udbydere af motionsløb på markedet kan det være svært for vores foreninger at holde på deltagerne til deres løb. For at få et motionsløb godkendt i kalenderen skal løbet certificeres og dermed leve op til kvalitets-, service- og sikkerhedskrav. Vi giver således alle løb i kalenderen et kvalitetsstempel, som vores arrangører aktivt kan bruge i deres markedsføring af deres løb. Jeg er rigtig glad for at arbejde målrettet for at hjælpe foreningerne med fortsat at være de primære og de bedste arrangører af motionsløb.

Eksempler på andre af mine arbejdsopgaver: Udover arbejdet med Danmarks Officielle Løbskalender bistår jeg også kontorets projektledere med forskellige ad hoc opgaver. Mit skrivebord rummer ofte lidt fra alle de andres skriveborde. Det kan for eksempel være GoRun opgaver, Landsstævnet 2017 og markedsføringsopgaver. Jeg er netop blevet en del af vores Facebook gruppe, som er nedsat til at arbejde med kommunikation og markedsføring af Bevæg dig for livet - løbs mange spændende aktiviteter.

Min arbejdsmotivation: Idræt og motion er min store passion. Det, at jeg hver dag kan arbejde med dette, er helt klart min store arbejdsmotivation. Med visionsprojektet ”Bevæg dig for livet” arbejder vi målrettet mod at få flere danskere til at bevæge sig og det projekt er jeg rigtig glad og stolt over at være med i. Når jeg selv er aktiv, hvilket jeg er meget tit, så oplever jeg en stor bevægelsesglæde og den glæde, er jeg rigtig glad for, hver dag, at kunne arbejde for at give videre til andre.

Mit forhold til løb og atletik: Jeg har ikke det store kendskab til atletikken, idet jeg kun i forbindelse med mit idrætsstudie på Københavns Universitet har stiftet bekendtskab med og prøvet atletikkens mange sjove discipliner. Jeg er derimod rigtig glad for at løbetræne, og jeg løber gerne 2-3 gange om ugen. Løb er let tilgængeligt og nemt at få passet ind i min travle hverdag. Jeg elsker at træne udendørs og jeg prøver gerne nye ruter af. Senest var jeg så heldig at kunne deltage i CPH Half, som var en rigtig god oplevelse. Jeg løb hurtigere end nogensinde, så jeg lever stadig højt på oplevelsen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund