Loading...

Månedens DAF-profil

Bo Rasmussen

10. november 2015 · Henriette Leth Nielsen

Navn:Bo Rasmussen

Stilling  DAF-kontoret:Teknisk Konsulent

Hvad arbejder jeg allermest med lige nu:De opgaver der falder ind under Teknisk Komité´s resortområde har mest fokus. Spørgsmål om atletikfaciliteter og anlæg, der primært kommer fra kommuner og byggerådgivere, er vigtige, men også foreninger kan have spørgsmål til mange ting omkring regler til anlæg, redskaber og baner. Hvad siger reglerne, og hvilke anvisninger gives der omkring opbygning og indretning. Det tekniske personale til afvikling af atletikstævner er også en meget vigtig del af atletikken. Dommer- og starteruddannelse er således en af de opgaver, der lægges vægt på.

I næste uge skal den nye Tekniske Komite havde deres første møde under den nye struktur – så det bliver spændende at se, hvilke ændringer det bringer med sig – og hvilke evt. nye opgaver det kan bringe på banen.

Der arbejdes også på at formidle det tekniske område mere synligt på DAF´s hjemmeside, så det er også et af de områder, hvor jeg er i gang.

Eksempler på andre af mine arbejdsopgaver:Som teknisk konsulent er det typisk mig, der er/bliver kontaktperson til de arrangører der afvikler danske mesterskaber, men jobbet indebærer også administrativt arbejde med f.eks. atletikmærker, og praktisk håndtering af meget af forbundets puljemateriale så som redskaber, træningsudstyr til skolebrug, pavilloner, reklamebanner og meget andet.

Min arbejdsmotivation:At være med til at skabe gode rammer og resultater for dansk atletik giver mig positiv energi. Atletik rummer for mig mange vigtige elementer – og kan jeg være med til at skabe glæde og aktivitet omkring atletik på alle niveauer, så giver det mig rigtigt meget tilbage.

Mit forhold til løb og atletik:Jeg startede med atletik i 1972 i Glostrup. Siden 1973 har jeg så lavet baneatletik i Brøndby, hvor jeg fortsat er aktiv atletikmotionist, træner, leder, bestyrelsesmedlem mm. Jeg har konkurreret i næsten alle atletikkens discipliner, så jeg forestiller mig at jeg kender fornemmelsen og charmen ved de forskellige øvelser. Tidligere var det den personlige udfordring og kamp for mestring og resultatet, der drev mig, men det er efterhånden mere glæden ved at formidle og se, at de mange små og store tiltag bringer glæde, fremgang og engagement hos andre, der driver mig……. Især kan det glæde mig, at se udøvere dyrke vores sport passioneret, fordi det er sjovt, alment og super god fysisk og mental træning….uden at det nødvendigvis behøver at være på øverste niveau … og så er atletik en idræt, der kan bringe mange forskellige typer sammen. Løb som motion i sig selv, gør jeg det ikke så meget i, men som en del af atletiktræningen bruger jeg dog fortsat løbeskoene 3 - 5 gange om ugen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund