Loading...

Nyheder 2010

Danske mestre dyster i Göteborg

10. august 2010 · Jeppe Weinreich

Tirsdagens Folksam Grand Prix har flere danske mestre på programmet.

Martinsendm2010gudmandashxStore DM er knap overstået før, at den danske elite fortsætter videre til store internationale stævner. Før torsdagensstørste internatio-nale begivenhed på dansk grund – Copenhagen Athle-tics Games – løber af stab-len, afvikles på det historis-ke Slottsskogsvallen i Göte-borg det sjette og sidste i rækken af svenske Folksam Grand Prix stævner.

Og der er flere danske mestre til start. Andreas Martinsen (AK Holstebro), der ikke kan siges at være blevet presset i Odensen, får til gengæld sin sag for i et meget stærkt 110 meter hæk heat med et par stærke amerikanere foruden Nord-ens bedste, Philip Nossmy (SWE).

Andreas Bube (Bagsværd AC) er kommet i et på papiret meget homogent 800 meter B-heat, hvor alle løbere er tilmeldt på tider fra 1:47-1:49 minutter.

Kim Christensen (Sparta) præsterede ved DM en fin serie i kuglestød og kan forhåbentlig fortsætte den i selskab med bl.a USA’s Cory Martin, der den 22. maj i år stødte 22.10 meter.

- En anden dansk mester, Stephan Alex Jensen (Hvidovre AM), har bebudet en personlig rekord på 3000 meter forhindring, som angiveligt skulle blive svenske Mustafa Mohameds afsked med disciplinen.

- Trespring byder på et gensyn med Anders Møller (Sparta) og Peder P. Nielsen (Århus 1900), der søndag sørgede for DM-historiens bedste finale.

Flere danske deltagere kan findes på startlisten her. Svensk TV4 sender et sammendrag fra 23.30-24.00.

© Copyright Dansk Atletik Forbund