Loading...

Nyheder 2010

Skives juniordrenge - nu med sølvmedaljer

20. september 2010 · Jeppe Weinreich

En fejl fra arrangørernes side gav dem i første omgang bronze. Nu bliver det i stedet til sølv.


SkiveamjuniorashxEgentlig var de ovenud tilfredse med at få overrakt bronzemedal-jer ved Europa Cup’en for junior, drengene fra Skive AM. Men da re-sultatlisten blev nær-læst, viste det sig, at en fejl havde indsneget sig, idet Søren Børsting stod noteret for fire ugyldige forsøg i dis-koskast. Holdlederne og Søren selv var dog sikre på, at han fik målt et forsøg i første runde til 40.26 meter, hvilket ville give klub-ben 6 point i stedet for et nul.

Opdagede først fejlen efter banketten 
”Baggrunden for at denne problematik overhovedet kan opstå er, at vi faktisk først får resultaterne fra konkurrencen i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Men på det tidspunkt er alting noget kaotisk, fordi vi skal skynde os til den afsluttende banket, og vi sætter os derfor ikke til at checke listerne. Først dagen efter - vel ankommet til Rom - finder vi fejlen,” siger Ulla Aackmann fra Skive AM.

Foreløbig fremgår Skive AMs andenplads nu af den officielle resultatliste. Heref-ter forestår så formentlig en lille byttehandel med Stavbar Nitra, det slovakiske hold, som i første omgang slog skibonitterne med ét point.

Revideret slutstilling

© Copyright Dansk Atletik Forbund