Loading...

Nyheder 2010

Morten Jensen søger nye udfordringer

01. oktober 2010 · Michael Bruun Jpesen

Det har været en fantastisk sæson for længdespringeren Morten Jensen, Sparta. For første gang i sin karriere har han blandet sig i toppen af verdenseliten i længdespring, med topplaceringer i Diamond League, vinder af det finske grand prix, samt et meget højt niveau i alle sine konkurrencer.

Alligevel har Morten Jensen og hans træner gennem de sidste fire år, Leif Dahlberg, i samråd valgt at søge nye udfordringer hen imod OL i London i 2012.

Grunden til denne beslutning skal findes i den korte vej, der er til OL 2012, samt at Morten Jensen ikke formåede at kvalificere sig til sommerens EM--‐finale i Barcelona. Derfor er hele set--‐up’et omkring Morten Jensen nu enige om, at nye udfordringer i fremtiden er nødvendige. 

Leif Dahlberg har i år bragt Morten Jensen op på et højt internationalt niveau og med sit fortsatte arbejde i Sparta som overordnet talent--‐ og cheftræner for hele Spartas elitearbejde vil han stadig følge den udvikling fra sidelinjen, der skal til for at føre Morten Jensen helt til tops på den internationale arena. 

Begge parter inkl. Sparta og Dansk Atletik Forbund har brug for en tænkepause, og vil om meget kort tid komme med en udmelding om den kommende fremtid omkring Morten Jensen. 

Ved evt. spørgsmål kan der rettes henvendelse til Spartas sportschef Henrik Paulsen på tlf. +45 2231 4592

 

Med venlig hilsen 

Henrik Paulsen

Sportschef 

hpa@sparta.dk

 

Sparta Atletik & Motion 

Gunnar Nu Hansens Plads 11 

DK 2100 København Ø 

Tlf: +45 2231 4592

© Copyright Dansk Atletik Forbund