Loading...

Nyheder 2010

Pressemeddelelse - Lillebælt Halvmarathon

01. oktober 2010 · Anders Ejbye-Ernst

L-dag fredag den 1. oktober klokken 12.00

Tilmeldingen til Danmarks største og mest succesfulde halvmaraton, Lillebælt Halvmarathon, åbner fredag den 1. oktober klokken 12.00. Sidste år blev 10.000 startnumre langet over den ”elektroniske desk” på under 72 timer. Det er ny verdensrekord. Aldrig har noget stort dansk eller internationalt løb kunne melde udsolgt med den hastighed.

”Det var fuldstændigt vildt, så hurtigt det gik sidste år, og intet tyder på at interessen for Lillebælt Halvmarathon i mellemtiden er faldet. Derfor ser vi spændt frem til L-dag,” siger løbsleder for Lillebælt Halvmarathon Mads Stryhn

Udover et af de eftertragtede startnumre, er der også andre gode grunde til at være klar ved tilmeldingstasterne, når det går løs. De første 3.000 tilmeldte løbere får gratis et par korte tights, der matcher Lillebælt Halvmarathons t-shirt, som alle tilmeldte løbere får. 

 

Eksklusiv tilmelding den 30. september

Torsdag den 30. september er der snigpremiere på L-dag. Præcis Kl. 12.00  sættes 1.000 ekstra startnumre til salg, og med hvert startnummer følger en eksklusiv løbepakke, dog til en merpris af det normale startgebyr. Snigpremieren er lavet som en opvarmning for selve tilmeldingen. 

 

Selvom der skulle blive udsolgt af de 1.000 startnumre om torsdagen, vil der stadig være 10.000 startnumre til salg om fredagen. Snigpremieren betyder at Lillebælt Halvmarathon kommer til at vokse fra 10.000 løbere i 2010 til 11.000 i 2011.

 

”På baggrund af løbet i år, har vi ændret nogle vigtige områder i vores opsætning. De nye forbedringer vil fjerne flaskehalse i start og målområdet, og det skaber plads til de 1.000 ekstra løbere,” siger Mads Stryhn. 

 

Flow er temaet til Lillebælt Halvmarathon 2011

Lillebælt Halvmarathon har hvert år som målsætning at lave et endnu bedre arrangement. Derfor er temaet til Lillebælt Halvmarathon 2011 flow og dynamik. Det vil komme til at præge hele afviklingen af næste års løb, for både løbere og tilskuere.  

 

Lillebæltsløberne får en engangschip i skoene, så de let kan passere gennem målområdet uden at de skal bakse med at aflevere chippen. Desuden bliver der bygget en ekstra bro over start- og målområdet, så løbere og tilskuere lettere kan komme til og fra løbet.

 

”Flow er ultra vigtigt til et stort løb som Lillebælt Halvmarathon. Engangschippen og den nye bro kommer til at skabe endnu mere dynamik,” siger Mads Stryhn

 

Starten på Lillebælt Halvmarathon 2011 går lørdag den 7. maj klokken 14.00, og vi glæder os til igen at give løbere og tilskuere et brag af en oplevelse.

Information om Eksklusivpakken: 

Torsdag den 30. september er der snigpremiere på tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon. Med det har vi sammensat en eksklusiv startpakke, som kort beskrevet består af:

Startnummer med T-shirt (365 kr.) + Korte tights (Til salg under tilmeldingen for 150 kr. værdi 220 kr.) + en funktionel Craft løbejakke med Lillebælt Halvmarathon logo foran (normal pris 499 kr.)  

 

Prisen for torsdagens eksklusive startnummer inklusiv løbepakke er 695 kr. 

Løbejakken sendes inden for 14 dage - de korte tights bliver udleveret sammen med T-shirt og startnummer i forbindelse med løbet.

 

Lillebælt Halvmarathon bliver arrangeret af løbeklubben Lillebælt I Løb i samarbejde med Fredericia og Middelfart kommuner.

www.lillebaelthalvmarathon.dk

 

Med venlig hilsen  
Anders Ejbye-Ernst
Presseansvarlig for Lillebælt Halvmarathon
Tlf: 22 82 11 33

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund