Loading...

Nyheder 2010

DAF Guldnåle 2010

15. oktober 2010 · Bo Rasmussen

Ved DAF´s årsmøde i Strib blev Arne Hansen og Steen E. Jensen hædret med DAF´s Guldnål for deres mangeårige og utrættelige arbejde for forbundet.

Arne Og Steen DAF Guldnaal 2010 4Ashx

I indstillingen fra veteranudvalget kunne man læse følgende:

Arne Hansen: Arne har været med i veteranatletikken lige fra dens spæde begyndelse, og i mange år var han medlem af veteranudvalget under daværende formand Heinrich Sell. Da Heinrich ikke ønskede at fortsætte som formand, blev Arne formand for veteranudvalget i en kortere periode, og herefter har han fortsat arbejdet som et af de tre medlemmer, der udgør veteranudvalget.
Der er næppe nogen person, der i højere grad har gjort sig fortjent til denne udmærkelse.
Arne er utrættelig i sit arbejde for at fremme veteranatletikken, og han tager tit ud til klubber og hjælper dem, hvis de påtænker at afholde et mesterskab for veteraner. Han kører også ud til mesterskaber med kasteredskaber, som klubberne kan låne i forbindelse med afholdelse af et mesterskab. Desuden er det helt Arnes fortjeneste, at vi har fået opbygget et veterankartotek, hvor vi hurtigt kan sende meddelelser ud til kontaktpersoner i klubberne og til de næsten 550 veteraner, der ønsker at modtage informationer via kartoteket.
Steen E. Jensen: Steen er tilknyttet veteranudvalget som ad hoch-medlem, hvor han især hjælper os med veteranresultater og pointberegninger, men han er samtidig utrættelig, hvis en klub har problemer med resultatberegningen ved et veteranmesterskab.
Steen har også været hovedkraften ved udarbejdelse af veteranbestemmelser, ligesom han er personen, der formår at skabe overblik mht. mesterskaber. Terminslisten er uundværlig, og det er i høj grad også Steens fortjeneste.
 
Steen E. Jensen modtog sølvnålen i 1998, og hans engagement og arbejdsindsats indenfor atletikken er bestemt ikke blevet mindre, på trods af hans sygdom. (Parkinson, red)

© Copyright Dansk Atletik Forbund