Loading...

Nyheder 2010

Sidste test før EM Cross

27. november 2010 · Jeppe Weinreich

Syv danske løbere er med ved søndagens Warandeloop i Holland.

De bedste danske løbere kommer ikke til at savne modstand, når de søndag stiller til start i det traditionsrige Warandeloop i hollandske Tilburg. Løbet, der har status af EAA Permit, er kun åbent for europæiske løbere, ligesom en nationskonkurrence for hold er indlagt.

For et par af danskerne kommer løbet - der foregår på en kuperet rute i byens universitetspark – til at tjene som en slags iagttagelse med henblik på EM Cross i Portugal om to uger.

Dansk atletiks to stærkeste kort, Maria Sig Møller (AGF) og Morten Munkholm (Århus 1900), placerede sig ved sidste års løb i top 10 som hhv. nr. 7 og 8, mens Jesper Faurschou sluttede som nr. 18.

Ud over de tre løbere stiller Danmark med Jakob Hannibal og Benjamin Wolthers, der ikke har været med på deres klub Spartas hold ved de to første runder af Puma Complete Running.

Stærke kort i U23-klassen

Der vil også være dansk deltagelse i den mandlige U23 klasse, hvor de to Århus 1900-løbere Morten Fransen og Andreas Bueno figurerer på startlisten. Det var netop ved sidste års EM Cross, at der var store forhåbninger til sidstnævnte i U23 klassen, men Andreas Bueno pådrog sig en skade umiddelbart før løbet. En skade, som han først nu rigtig er kommet sig over.

Kvindernes strækning lyder på 8,1 km, mens mændene skal løbe 10 km.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund