Loading...

Nyheder 2010

Fantomtider af 14-årig

05. december 2010 · Jeppe Weinreich

Annelouise V. Jensen sletter to ungdomsrekorder i Sverige.

Efter en imponerende udendørssæson, hvor hun blev den yngste medaljevinder ved et senior-DM nogensinde, åbnede Annelouise V. Jensen (SAK77) denne weekend en ny sæson ved at slette to ungdomsrekorder. 

Det skete ved Julklappsjakten i Friidrottens Hus i Göteborg, hvor Annelouise – der fyldte 14 i sidste måned – med tiden 25,23 sek. på 200 meter kappede hele 7/10 sek. af Sara Slott Petersens ungdomsrekord, der blev sat i samme hal for ni år siden.Annelouiseashx

60 meter - 7,80 sekunder

Under søndagens konkurrencer gentog Annelouise så bedriften, da hun vandt 60 meteren i imponerende 7,80 sek. – efter først at have sat PR i indledende med 7,87 sek. Det var en forbedring af Sille Søndergaards rekord fra 1997 med 0,06 sek.

Begge tider er desuden så gode, at de også kommer til at gælde i den 15-års klasse, som Annelouise Jensen efter årsskiftet vil høre til.

I de helt yngste klasser blev det igen bekræftet, at der er meget talent i dansk atletik for tiden. Selvom de danske deltagere var i mindretal, havnede atleter fra Herning GF, Sæby IK og idrætsefterskolen SINE øverst på podiet.

Næste weekend begynder indendørssæsonen herhjemme med mindre stævner i Ballerup, Århus (lørdag) og Hvidovre (søndag). 

Julklappsjakten, Friidrottens Hus, Göteborg den 4.-5. december
Resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund