Loading...

Nyheder 2011

Club Danmark Hallen styrtet sammen

03. januar 2011 · Michael Bruun Jepsen

SAM0918 2AshxJuleaftensdag styrtede taget sammen på Club Danmark Hallen i den ende, hvor der bliver stødt kuglestød. Som man kan se på billedet, så var det ganske heldigt, at det netop skete på en dag, hvor hallen ikke var optaget af brugere!

Ifølge Steen Rasmussen fra Club Danmark Hallen, så vil der blive iværksat en undersøgelse af hvorfor hallen styrtede sammen, om hvilke konstruktionsmæssige konsekvenser der er af sammenstyrtningen, og hvad der skal ske fremadrettet. Rent tidsmæssigt er alt meget usikkert, men lige nu og her, så er buddet, at man ikke skal regne med, at den bliver åbnet op for atletiktræning i resten af vintersæsonen.

Skulle man som forening have booket timer i hallen, så vil man blive kontaktet af Sundby Idrætspark (3258 2050), der står for den adminstrative side af sagen, og man vil ifølge Steen Rasmussen naturligvis få sine penge retur.

Da det er småt med indendørs atletiktræningsfaciliteter i Københavnsområdet, så kan en mulighed være at rette forespørgsel til Sparta, Hvidovre AM eller Ballerup AK for at høre, om der er mulighed for at kunne lave en aftale, så man kan gøre brug af hinandens faciliteter.

© Copyright Dansk Atletik Forbund