Loading...

ATK-bog gratis til DAFs klubber

07. januar 2011 · Michael Bruun Jepsen

Den nye bog i mellem-lang er sendt til alle foreninger

ATK Melllem LangashxDen anden bog i DAF's bogserie om aldersrelateret træning (Mellem- og langdistance af Frank de Paoli og Thomas Nolan Hansen) nåede ud tids nok til at ligge under rigtig mange juletræer som julegave. DAF har besluttet at lade julen strække sig ind i det nye år, og har netop sendt 1 eksemplar gratis ud til samtlige forbundets atletik- og løbeforeninger. Skulle man ikke modtage en bog indenfor de næste par dage, så kontaktes DAF's kontor.

ATK-projektet er så vigtigt for DAF's fremtid, at man har besluttet, at hvert bog i ATK-serien hurtigst muligt skal ud og virke i foreningerne som inspiration til den daglige træning. Hovedformålet med bogserien er at udgive en "kogebog" indenfor de enkelte hovedgrupper, hvor man giver en "opskrift" på, hvordan man rent teknisk udvikler en udøver fra begynder til ekspert, og undervejs giver rigtig mange forslag til relevante træningsøvelser. Alle bøgerne er rigt illustereret.

ATK-bogserien vil være grundmaterialet i DAF's uddannelsessystem, og samtidig være den udviklingsmodel som træningen ved forbundets træningssamlinger og træningslejre tager sit udgangspunkt i.

Der er mange veje til at opnå sine mål, og ATK-projektet anviser en vej, der har vist sig holdbar og gennemtestet, og vil derfor stå som "Den Danske Model" ift hvordan DAF anbefaler, at man bygger sin træning op.

Indtil videre er der udgivet 2 bøger i serien, nemlig "Sprint/Hæk/Stafet" af Landstræner Mikkel Larsen og "Mellem- og langdistanceløb" af nuværende Landstræner Frank de Paoli og tidligere Landstræner Thomas Nolan Hansen. Begge bøger kan fortsat købes via DAF's kontor (Michael Bruun Jepsen, michael@dansk-atletik.dk) for hhv. 250 kr. og 125 kr. samt porto. I løbet af foråret udkommer de næste bøger i serien indenfor kast og spring.

© Copyright Dansk Atletik Forbund