Loading...

Nyheder 2011

Tvivl om hurtige tider

10. januar 2011 · Jeppe Weinreich

Gav el-tidtagningen for gode resultater i Århus?

Umiddelbart var Andreas Trajkovski (KIF) godt tilfreds med at starte sæsonen med en ny dansk bedstenotering i 18-års klassen med 6,94 sek. på 60 meter. Men måske glædede det unge talent sig for tidligt. I hvert fald lød meldingen fra arrangør og ansvarlig for eltid, Erik Laursen (AGF), umiddelbart efter stævnet, at ingen rekorder kunne anerkendes, eftersom en test af anlægget efterfølgende havde påvist, at systemet reagerede med 0,10 sek. forsinkelse – og altså gav sprinterne for hurtige tider. Derfor bør de deltagere, der ellers troede at have sat ny PR, nok ikke glæde sig for tidligt og i stedet afvente den officielle resultatliste, som forventes at dukke op i denne uge.

Trine Mulbjerg (Århus 1900) viste med 14.39 meter i kvindernes kuglestød, at hun har løftet sit niveau væsentlig i år, og at hun meget vel er alene om at have den danske rekord, når indendørssæsonen er forbi.  

Som foromtalt stillede Andreas Trajkovski også op i længdespring, men her drillede tilløbet ham, og han måtte nøjes med et beskedent sæsonudlæg på 7.05 meter.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund