Loading...

Nyheder 2010

Kronborg Games: Lørdag åbner sæsonen i Helsingør

13. januar 2011 · Helsingør IF Atletik

HIF Atletik introducerede i 2009 - med stor succes - en nyskabelse indenfor indendørs atletikken i Danmark - en indendørsturnering over 3 runder – og succesen fra de sidste par år, følges naturligvis op med version 3.0 i den kommende vintersæson, hvor HIF atletik - i samarbejde med løbebutikken Running Rhino & Spar Nord i Helsingør – igen afholder Kronborg Games.

Første afdeling afholdes lørdag den 15. januar i Snekkersten Idrætscenter.

Tilmeldingen til årets 1. afd. ligger på nuværende tidspunkt på 326 deltagere fra 15 forskellige klubber og dermed er der allerede her i 1. afdeling sat deltagerrekord for en enkelt afdeling af Kronborg Games, hvor der traditionelt sker en stigning i deltagerantallet over vinteren, hvor mange bruger konkurrencerne som test af formen op til diverse mesterskabsstævner – så det tegner allerede nu til at blive en forrygende sæson og kan tages som et klart bevis for at HIF Atletiks Kronborg Games, er populært ude omkring i Danmark.

Kronborg Games er primært tænkt som en klubkonkurrence, hvor det gælder om at opnå så mange point som muligt til sin klub – men man kan sagtens deltage uden at indgå i den store klubkonkurrence og bare nyde de gode faciliteter for indendørsatletikken, der findes i Snekkersten Hallen.

Klubkonkurrencen afvikles over alle 3 afdelinger – de næste afdelinger afholdes 28. februar og 28. marts og efter et koncept, hvor der opnås både individuelle point og hold point i hver afdeling, således at både gode placeringer og mængden af deltagere fra de enkelte klubber, har indvirkning på det samlede slutresultat i den store klub konkurrence, så alle der deltager er med til at skrabe point sammen til sin klub.

Stævnet starter kl. 10 med de mindste aldersgrupper, der afvikler deres øvelser først i tids programmet, hvorefter de store tager over i eftermiddagens program. Stævnet forventes afsluttet omkring kl. 18.

Ligeledes kl. 10 vil Spar Nord i Helsingør komme forbi og overrække en donation til HIF atletik som hjælp til indkøb af nye stangspringsstænger

Nogle af Danmarks bedste sprintere og springere, både på ungdoms- og senior niveau, har meldt deres adkomst, så der kan uden tvivl forventes nogle flotte resultater og måske endda også danske rekorder.

Øvelser
Der afvikles følgende øvelser: 60 meter, 60 meter hæk, kuglestød, længdespring, højdespring og stangspring

I løbet af lørdagen, vil der blive afviklet over 820 individuelle starter af de 326 tilmeldte atleter.

© Copyright Dansk Atletik Forbund