Loading...

Henrik Vejlgaard bliver direktør for MotionDANMARK

14. januar 2011 · Lars Vermund

Med ansættelsen af Henrik Vejlgaard som direktør for MotionDANMARK har Dansk Atletik Forbund gjort et scoop uden sidestykke.

B5d70d149bf34dbea3a743919a24671dashxHenrik er uddannet cand.scient.pol., og allerede i sin studietid arbejdede han med motion, nemlig som journalist på I Form. Senest kommer han fra en stilling som sekretariatschef i Sekretariatet for Det Nye TV-signal, der stod for den hidtil største offentlige oplysnings-kampagne. Tidligere har han arbejdet som kommunikationsrådgiver (især inden for sundhed), han har været redaktør på bl.a Synoptiks kundeblad og direktør i rådgivningsvirksomheden TrendIndex. 

Henrik har skrevet fire bøger om marketing og kommunikation – og hans femte bog udkommer hos Gyldendal senere i år. Ud over at skrive bøger om marketing og kommunikation har han også undervist i disse fag på Københavns Universitet og Handelshøjskolen i Århus. 

Tidligere har han roet på motionsplan – nu er det fitness og løbemotion, der står på programmet og om sommeren gerne cykelferie.

MotionDANMARK får tildelt arbejdslokaler i umiddelbar forbindelse med DAFs sekretariat i Brøndby og kan fra 1. februar træffes der. I første omgang bemandes kontoret med en klubrelationsmedarbejder, en kommunikationsmedarbejder og Henrik. Der vil i løbet af året blive ansat yderligere personale, blandt andet en projektleder til planlægning af Årets Motionsdag. 

Det er ingen hemmelighed, at jeg og DAFs bestyrelse nærer store forventninger til Henriks ledelse af Danmarks største satsning for mere, bedre og sjovere motion via MotionDANMARK og samtlige Dansk Atletik Forbunds klubber.

Vi kan ikke ønske os en bedre mand til jobbet.

Mange aktive hilsner

Lars Vermund 
Formand 
Dansk Atletik Forbund

© Copyright Dansk Atletik Forbund