Loading...

Leif Nielsen - dansk atletiks første akademitræner

27. januar 2011 · Danmarks Idræts-Forbund

Leif Nielsen fra Herlufsholm Atletik (HG ATM) har færdiggjort Danmarks Idræts-Forbunds og Team Danmarks højeste uddannelse inden for målrettet elitetræning og kan nu kalde sig Akademitræner.

6C6de94c78224622bb1bd84f14ba0231ashxI den anledning var bl.a. DIF og Team Danmarks direktører, Karl Christian Koch og Michael Andersen med til at fejre færdiggørelsen ved dimission afholdt i Idrættens Hus mandag d. 24. januar 2011.
De understregede begge, at uddannelse er vigtig for at kvalificere det generelle arbejde i klubberne og specifikt i forhold til elitearbejdet. Endvidere blev det understreget, at trænerne har stor værdi for det kommende elitearbejde med hensyn til at lede optimeringen af udøvernes præstation samt opbygning af talent- og elitemiljøer 

Leif Nielsen har igennem det toårige uddannelsesforløb demonstreret faglige og personlige kompetencer til at varetage eliteidræt i forhold til ledelse, præstationsoptimering og talentudvikling. 

Idrættens Træner Akademi (ITA) er med til at skabe sammenhæng mellem teori og praksis - en kobling, som er afgørende for fremtidig udvikling af talent- og elitearbejde. Leif Nielsen mestrer denne vekslen mellem teori og praksis, og Leif Nielsen er godt klædt på til at udvikle talent- og elitearbejdet i Dansk Atletik Forbund, klubben HGATM samt i Næsted kommune.

Vi ønsker derfor Dansk Atletik Forbund tillykke med Leif Nielsens titel som Akademitræner.

© Copyright Dansk Atletik Forbund