Loading...

Nyheder 2011

Sara Petersen løber igen!

30. januar 2011 · Jeppe Weinreich

Dukkede uventet op ved lørdagens London Indoor Games.

Ganske uventet dukkede Sara Slott Petersen (Århus 1900) lørdag op på løbebanerne ved London Indoor Games. For en måned siden lød den triste melding ellers, at hendes indendørssæson var ovre, inden den overhovedet var startet, efter at hun havde pådraget sig en diskusprolaps under vægttræning. På mirakuløs vis er den 23-årige atlet imidlertid på benene igen, og kunne lørdag løbe en slags test på 200 meter i 24,86 sek. – 0,73 sek. fra hendes egen danske rekord.

”Sara er stadig langt fra topform, og teknikken i kurven er langtfra på plads endnu,” lyder det fra hendes træner, Mikkel Larsen.

Andreas Martinsen sætter PR – 8,12 sek.
En anden af hans elever, Andreas Martinsen (AK Holstebro), er efter flere småskader endelig på vej mod topformen. I London var det blot anden gang, at han løb 60 meter hæk på seniorhække. Med 8,12 sek. blev det til ny PR blot én hundrededel af et sekund fra Erik S. Jensens U23-rekord fra 1984. Tiden var desuden god nok til at vinde B-finalen. Meget tyder dog på, at der snart er yderligere forbedringer i vente. Specielt hans start var ifølge træneren langtfra optimal.

Søndag løber Martin Krabbe ved samme stævne sin første 60 meter i år. 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund