Loading...

Nyheder 2011

EM Paris (II): Bube vil løbe stærkt

04. marts 2011 · Jeppe Weinreich

Fejlen fra Barcelona skal ikke gentages.

PARIS - Som det var tilfældet i Barcelona i sommer har Andreas Bube her i Paris også haft heldet med sig, idet han er havnet i det sidste af fem indledende 800 meter heat. Det betyder, at den 23-årige løber ved, hvad der kræves af tid for at gå videre til semifinalen.

Dengang i Barcelona greb han dog ikke chancen, da han afstod fra at tage føringen, i hvad der udviklede sig til en taktisk affære – med en langsom sluttid som resultat. Den fejl har han i samråd med trænerne Frank de Pauli og Johnny Bagge ikke tænkt sig at begå igen. Derfor er taktikken før heatet klokken 17.21 fredag – hvis det viser sig, at der ikke kræves en tid under 1:49,00 min for at gå videre – at tage føringen om nødvendigt.

Skal om nødvendigt gå i spidsen
”Andreas er i form til at under 1:50 min. fra spidsen af, så det skal han bare gå ud at gøre. Skulle han ikke gå videre, så kan det meget vel blive med en ny personlig rekord,” lyder det fra Frank de Pauli.

I det fem mand store felt er den unge spanier Kevin Lopéz med 1:46,08 min denne vinter den formodede favorit. De to første går videre til semifinalen, mens der suppleres med de to hurtigste tider fra heatet, så i alt 12 løbere når til semifinalen. 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund