Loading...

Nyheder 2011

EM Paris (III): Blandet dansk indsats i kuglestød

04. marts 2011 · Christian Rath

Kim Juhl Christensen og Nick Petersen sluttede som nr. 15 og 16.

PARIS – Nok kom han med 19.16 meter længere ud med kuglen end under nedturen i Barcelona i august, men Kim Juhl Christensen skulle strenge sig an for at finde noget positivt frem, da det stod klart, at han sluttede på en 15. plads i kvalifikationen i mændenes kuglestød.

”Det er utilfredsstillende, og simpelthen ikke godt nok,” sagde den 26-årige kaster, der denne sæson har været stabil på en hel del længere stød end det i dag. Det første forsøg var et decideret kiks, mens han i anden runde med de 19.16 meter egentlig følte, at han ramte den godt.

Kimnickparis2011ashx”Det er bare om at køre videre. Jeg har stævne i Växjö næste weekend, og der skal jeg bare støde langt,” lyder det fra Kim Juhl Christensen, der var seedet på den 15. plads, som han også endte med at tage. 

Nick over nitten meter
Hans fire år yngre træningsmakker, Nick Petersen, kom ind lige efter på en for ham flot 16. plads med 19.00 meter. Seedet som nr. 22 og med karrierens blot anden konkurrence over 19 meter må hans præstation betegnes som god. Nicks tredje, men desværre overtrådte forsøg, viste med al tydelighed, at han er en mand med et stort potentiale.

”Det er jo de store drenge, jeg var oppe imod i dag. Men bare giv mig seks år, så skal I se,” sagde han til pressen med henvisning til Joachim B. Olsens danske rekord.

© Copyright Dansk Atletik Forbund