Loading...

Nyheder 2011

Ny kurs mod en gylden fremtid

17. marts 2011 · Lars Vermund, formand for Dansk Atletik Forbund

På bestyrelsesmødet d. 28. februar vedtog DAFs bestyrelse følgende vision for vores fremtidige arbejde.

DAF’s vision

Atletik i Danmark – konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund

Det betyder:

Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være et specialforbund, der prioriterer at rumme både elite- og motionsinteresser. Forbundet er nyskabende og resultatorienteret i forhold til atletik- og motionsrelaterede aktiviteter til gavn for hele organisationens medlemmer og nære samarbejdspartnere.

Motion og motionsinteresser bliver således en integreret del af såvel bestyrelsen som sekretariatets arbejdsgrundlag , når vi samarbejder med  klubber, idrætsorganisationer, offentlige myndigheder og kommercielle samarbejdspartnere.

Hvordan visionen udleves i praksis vil blive fastlagt på næste bestyrelsesmøde d. 31. maj.

Men allerede i næste uge vil klubberne modtage et brev fra mig, hvor jeg beskriver idegrundlaget for MotionDANMARKs fire indsatsområder : Et virtuelt fællesskab via www.motiondanmark.dk, en årlig motionsfestival, styrkelse af folkesundheden vi motion og ved at være bindeled mellem den selvorganiserede motion og den organiserede idræt.

Når det er sagt, vil jeg påpege, at alle andre aktiviteter i forbundet stadig har bestyrelsens bevågenhed og at indsatserne på disse områder udvikles og tilgodeses.

  • Link til referat af bestyrelsesmødet d. 28. februar.

© Copyright Dansk Atletik Forbund