Loading...

Nyheder 2011

Sportslig fremgang og medlemsfremgang vækker opsigt

22. marts 2011 · Lars Vermund, formand for DAF

En bronzemedalje, 2 yderligere finalepladser og de mange andre godkendte præstationer ved EM i Paris har i den grad vagt opsigt og jeg har fået lykønskninger fra Danmarks Idræts-Forbund, Team Danmark, overvældende mange specialidrætsforbund, pressen, mine forbindelser i erhvervslivet, venner og bekendte og fra mennesker jeg faktisk ikke var klar over, jeg kendte.

Lars Vermund DafashxDet varmer og viser mig, hvor meget atletikken fylder i befolkningen, på trods af at vi stadig mangler synlighed i de daglige sportssektioner.
 
De seneste medlemstal, som netop er endeligt opgjort af Danmarks Idræts-Forbund, viser en  medlemsfremgang på 12 % på et år - og på hele 21 % hos de 13-18 årige atleter. Vi har således brudt ” den magiske grænse ” på 40.000 medlemmer.
  
Fremgangen skyldes til dels, at Danmarks Idræts-Forbund har besluttet at tælle alle registrerede medlemmer i løbet af 2010, i stedet for registrerede medlemmer pr en bestemt dato på året. Men  sammenlignet med de samlede specialforbunds fremgang på 4 %, er vores fremgang helt unik.
 
Også det vækker positiv opsigt, vi gør rigtig mange gode ting i vores klubber.
 
Det varmer lige så meget som reaktionen på den sportslige fremgang.
 
Tusind tak for indsatsen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund