Loading...

Nyheder 2011

Annette Nørgård Jensen valgt til European Athletics arbejdsgruppe

03. april 2011 · Jakob Larsen

I denne weekend har dansk atletik v/ Martin Roald-Arbøl og Søren Munch deltaget i European Athletics' konference om klubatletik.

66204906C3074189867b9c2c18a6b9c2ashxKonferencens delegerede skulle blandt andet vælge 5 personer til European Athletics' nye arbejdsgruppe om klubatletik i Europa.

Alle europæiske forbund var blevet opfordret til at opstille kandidater, og Dansk Atletik Forbunds bestyrelse valgte at indstille Annette Nørgård Jensen, Skive AM, som dansk kandidat; et oplagt valg for alle, som kender Annette og hendes store indsats for atletikken.

11 kandidater stod der på stemmesedlen forud for søndagens afstemning, og meget fortjent resulterede afstemningen i, at Annette blev valgt til den nye arbejdsgruppe.

Annette får dermed sæde i arbejdsgruppen, som skal komme med oplæg og ideer til European Athletics om, hvordan man i europæisk atletik bedre kan udvikle og nyttiggøre klubarbejdet i europæisk atletik.

Som det vil være mange bekendt, har Annette Nørgård Jensen været en af hovedkræfterne bag den eksplosive udvikling, som ungdomsatletikken i Skive AM har gennemgået de seneste 10 år. Vi vil i spæding følge og berette og Annettes indsats i arbejdsgruppen.

De fem valgte:

  • Annette Nørgård Jensen (Danmark)
  • Roger Simons (Storbritannien)
  • Curt Högberg (Sverige)
  • Antonio Campos (Portugal)
  • Vittorio di Saverio (Italien)

© Copyright Dansk Atletik Forbund