Loading...

Nyheder 2011

Kastere i forårshumør

04. april 2011 · Jeppe Weinreich

Succesfuldt hammerkasttræf i Skive samlede i weekenden 25 aktive.

Den hjemlige vinter kan være lang for de danske kastere. Denne weekend sprang foråret imidlertid ud, og meget passende havde man i Skive sat landets bedste hammerkastere stævne.

Skive Stadion og de omkringliggende faciliteter dannede ramme om DAF’s hammerkastsamling, der kunne samle hele 25 aktive. 

Landets Bedste HammerkastereashxBag arrangementet stod landstræner i kast, Carsten Bomme, samt den tidligere elitehammerkaster, Torben Hansen, mens veteranen Tom O. Jensen – der for nylig fik sin veteranverdensrekord i kastefemkamp officielt anerkendt - påtog sig en dobbeltrolle som både aktiv og træner.

Lørdagen bød på træning, hammerkastkonkurrence og videogennemgang, mens søndagen indeholdt et enkelt træningspas fra morgenstunden.

Der blev rettet hammerkastteknik og konstruktivt diskuteret på livet løs, så ingen var i tvivl om, at både de aktive og trænerne havde meget at tage med hjem til træningen op til den forestående sæson.

”Det er vigtigt, at vi får diskuteret og arbejdet med kast og træning af kast i Danmark. Jo mere erfaringsudveksling vi får i Danmark, jo bedre bliver vi,” siger Carsten Bomme.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund