Loading...

Nyheder 2011

Endnu et løb i stort format i Københavns indre by: Powerade København Halvmaraton 2011

06. juni 2011 · Pressemeddelelse / Sparta

Efter stor succes til det netop afviklede Nykredit Copenhagen Marathon 2011, byder Sparta den 21. august velkommen til endnu et løb i stort format - Powerade København Halvmaraton 2011.

Mere end 6.000 løbere forventes til start på Øster Allé søndag den 21. august kl. 11.00. Løbet er Københavns nye store halvmaraton. 

Spændende rute i det indre København
Powerade København Halvmaraton afvikles på en trafikafspærret rute i det indre København. Og byder på en 500 meters opløbsstrækning på et Øster Allé klædt på til fest. I år med mere underholdning, musik og opbakning undervejs. Der er der udvalgt en række hotspots på ruten, hvor det som publikum er attraktivt at heppe på løberne.

En trafikafspærret ruten vil betyder ændringer af trafikken i det indre København, men omlægningerne er nøje planlagt, så de giver færrest mulige gener for byens borgere. I ugen op løbet, gøres der en ekstra indsats, for at gøre opmærksom på disse ændringer.

Halvmaraton Expo, fartholdere og live formidling
Allerede den 19. august slås dørene op til årets Halvmaraton Expo i Sparta Hallen, hvor deltagerne skal afhente deres startpakke. Derudover vil der være fartholderservice, væskedepoter for ca. hver 4 km, mellemtider for hver 5 km, storskærm og live formidling af både resultater, nyheder og SMS-hilsner.

Tilmelding og yderligere info
Prisen for at deltage er 280 kr. Tilmelding er muligt på tilmelding.sparta.dk

Find mere info på sparta.dk/halvmaraton

Fakta om Powerade København Halvmaraton
Sparta har arrangeret Powerade København Halvmaraton i indre København siden 2010, hvor 5.764 løbere deltog. Start og mål er på Øster Allé. Løbet afvikles i samarbejde med iFORM og Aktivtræning. Løbets hovedsponsor er Powerade.

© Copyright Dansk Atletik Forbund