Loading...

Nyheder 2011

Fantastisk stemning til Spartas kvindeløbs 30-års jubilæum

19. juni 2011 · Pressemeddelelse fra Sparta

Der var med en fantastisk stemning, at startskuddet lød for Spartas Kvindeløb 1981-2011. Starten gik på Øster Allé søndag den 19. juni kl. 11.00. De nye løbsrammer med Expotique, et Øster Allé klædt på til fest og ikke mindst den trafikafspærrede rute med musik og underholdning undervejs, gav deltagerne oplevelsen af, at være del af et arrangement, hvor det var løbsoplevelsen, der var i centrum. Og udfordringen på 10 km blev godt modtaget af de 4.400 tilmeldte løbere.

Flere kendte kvinder til start
Nikes kvindeløbsambassadører, som har inspireret mange af deltagerne i fællestæningen op til løbet, stillede til start. Ligesom flere andre kendte kvinder bl.a. DR-værten Dorte Fals, tidl. landsholdshåndboldspiller Camilla Andersen samt børne- og ungdomsborgmester Anne Vang. Alle kvinder med forskellige indgangsvinkler til løb.

Hæderspris til Sparta
Det var med stor glæde, at Spartas formand Niels Jørgen Holdt, på vegne af Sparta, fik overrakt Bloddonorernes hæderspris i forbindelse med arrangementet. Overrækkelsen skete ved Bloddonorernes landsformand Poul Erik H. Petersen.

Løbets vindere
1. Lene Hjelmsø, Sparta, Denmark 36.18
2. Malene Munkholm, Sparta, Denmark 36.51
3. Lea Reine, Blovstrød Løverne, Denmark 37.01

Tal og fakta 
Antal tilmeldte løbere: 4.409
Antal løbere i mål: 3.132

Det nye kvindeløbskoncept er udviklet i tæt samarbejde med Nike. Spartas Kvindeløb 2012 afvikles den 17. juni. Tilmeldingen åbnes i kommende uge.

Yderligere info
Læs mere og se resultatliste på spartaskvindelob.dk

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund