Loading...

Nyheder 211

Nordea Løbet - stor motionsevent i Herning

26. juni 2011 · Herning GF

Herning-Nordea-Løbet er årets store motionsevent rundt i Herning City med masser af stemning og levende musik undervejs. Det er i år den 17. september.

Allerede fra kl. 11.00 er der "kom-og-vær-med"-arrangementer, og alle byens butikker er åbne, så der kan handles overalt.

Fra kl. 11.00 kan du afhente startnummer eller eftertilmelde dig til Herning-Nordea-Løbet i gågaden lige ud for Torvet.

kl. 14.15 bydes der velkommen og kl. 14.30 lyder startskuddet til den første løbeevent, nemlig Børneløbet. FC Midtjyllands mascot Lupus vil sende børnene ud på en eller to omgange, som hver er 1,1km, og de må gerne have far eller mor i hånden - de er trods alt kun 4-12 år.

Og når alle børn kommer i mål er der både medalje og en gave fra Nordea.

Kl. 15.00 går det løs på de længere distancer, halvmarathon og 10 km løb, mens der på 5 km er både løb og gang. Og der er storskærm på Torvet, så man kan følge med i, hvordan det går.
For hver 5km rundes Torvet, og med farvede bånd kan man se, hvor mange omgange halvmarathonløberne mangler. Når de kommer efter første tur på 5km-ruten, får de et rødt bånd på, efter anden tur et gult, og efter tredie tur et grønt - tegn på, at de går ud på sidste omgang.

Der er levende musik flere steder undervejs på ruten og mange heppende tilskuere, så stemningen er helt i top.

Læs meget mere om løbet og tilmeld dig til Herning-Nordea-Løbet her

I HGF Atletik/Motion håber vi, at du vil være med til at få rigtig mange ud at løbe den dag, så Herning også kan sættes på landkortet som en løbeby.

Vel mødt lørdag den 17. september 2011.

© Copyright Dansk Atletik Forbund