Loading...

Nyheder 2011

DL Paris: Kun 3 forsøg til Morten Jensen

08. juli 2011 · Jeppe Weinreich

Med en 10. plads efter tre runder måtte Morten Jensen i Paris slutte med 7.87 meter.

Længdespringsfeltet ved fredag aftens Diamond League stævne i Paris var af ren verdensklasse, og i et sådant felt rækker 7.87 meter ikke til tre ekstra forsøg. Det måtte Morten Jensen (Sparta) sande efter at have åbnet med 7.87 og 7.77 meter og til sidst et overtrådt forsøg.

”De to første spring var halvsløje. Det tredje, overtrådte forsøg var rigtig godt og over 8 meter på trods af en kikset landing,” lyder det fra en ærgerlig træner, Anders Møller.
 
At forholdene til lange spring ellers var til stede, blev understreget af Irving Saladinos vinderresultat 8.40 meter - og ikke mindst briten Chris Tomlinson nationsrekord med 8.35 meter på andenpladsen.

Nu venter der en lille konkurrencepause for Morten Jensen, inden han går ind i den sidste afgørende fase for at klare VM-kravet.

Årsbedste af Hyde
I Rhede i Tyskland understregede Nicklas Hyde (Sparta) sin topform, da han på 400 meter kom i mål som nr. 3 i tiden 46,76 sek. Resultatet er ikke bekræftet, men om det stemmer, er det nyt dansk årsbedste og den 25-årige sprinter tredjehurtigste tid nogensinde. Ifølge Spartas hjemmeside fik Jacob Riis noteret 47,54 sek. ved samme stævne.

© Copyright Dansk Atletik Forbund