Loading...

Nyheder 2011

Kim holder niveauet: 19.73m i Estland

12. juli 2011 · Christian Rath

Sikker sejr til Kim Christensen ved tirsdagens BigBank Kuldliiga i Jogeva, Estland.

Stød tæt på de 20 meter er efterhånden blevet hverdag for Kim Christensen. Med en suveræn sejr og et længste stød på 19.73 meter ved tirsdagens BigBank Kuldliiga i estiske Jogeva, understregede den 27-årige spartaner med bopæl i Sverige, at resultatkrisen er fortid, og at hans generelle niveau aldrig har været så højt som nu.

Hans personlige rekord udendørs lød før denne sæson på 19.65 meter. Det var nøjagtig, hvad han stødte for to dage siden i Göteborg. Før det lød hans tre seneste konkurrencer på 19.87, 19.79 og 19.74 meter. Altså en uhørt god stabilitet fra Kim, der i starten af sæsonen havde problemer med at komme over de 19 meter.

DN Galan Big Shot
Efter dagens stævne venter der nu et par ugers træning, inden han den 27. juli – dagen inden DN Galan – stiller op i DN Galan Big Shot i Kungsträdgården, en park i det centrale Stockholm hvor man nu for tredje år i træk har valgt at afvikle kuglestødskonkurrencen for at skabe ekstra bevågenhed omkring kasterne.

Allerede to uger inden VM rejser han med Vésteinn Hafsteinssons træningsgruppe på en såkaldt pre-camp i Sydkorea. Forinden har han planlagt tre starter ved hhv. Folksam Grand Prix i Karlstad (2/8) samt Store DM (6.-7./8) og Copenhagen Athletics Games (11/8) – begge på Østerbro Stadion.

Dagens 19.74-stød var i øvrigt Kims længste nogensinde udenfor Danmark og Sverige.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund