Loading...

Nyheder 2011

Rejsebrev VM Veteraner (6), Sacramento (USA)

15. juli 2011 · Michael Bruun Jepsen

Mit forrige rejsebrev indeholdt en masse flotte resultater, men desværre glemte jeg faktisk at nævne endnu tre resultater, så dem får I her:

 

Marianne Søderberg, Bagsværd, K65      højde             1,04 meter (nr. 6)

Knud Høyer, Greve, M65                        kugle             9,73 meter (nr. 14)

Tom O. Jensen, Skive, M50                     spyd              51,75 meter (nr. 3). Tom fortsætter til finalen.

 

Desværre er der stadig intet nyt fra Tom Jennings, der er sat til at kigge på Cross 8 km resultater og registreringer, så Bent Lauridsen og holdet venter stadig på, om Bents sølvmedalje skal ombyttes til en guldmedalje.

 

Apropos guld, får I en lille historie om en anden på vores hold, der måske heller ikke var helt tilfreds med at få sølv i sin 10-kamp, nemlig Flemming Orneborg. Flemming har skrevet flere bøger om sine oplevelser i kano gennem Canadas floder, og det er bestemt helt velfortjent, at han er medlem af Eventyrernes Klub i Danmark. (Hans bøger kan lånes på biblioteket. Det er spændende læsning.) Selvfølgelig kunne Flemming ikke nøjes med at rejse videre som almindelig turist, da han var færdig med sine konkurrencer, så han og hans søn er rejst videre ”somewhere” for at forsøge sig som guldgravere! Det bliver spændende at høre fortsættelsen af deres guldgraveri.

 

I dag har Carl og jeg været til møde (Generalforsamlingen i WMA) i 9 timer, kun afbrudt af en frokostpause, hvor der ikke var mad til alle. Vi var heldige, men både svenskerne og finnerne blev ”udtrukket” så sent, at der ikke var ret meget tilbage på fadene. Desværre var der ikke elektronisk afstemning, så det gjorde hele processen ekstra besværlig: Der var simultantolkning på engelsk, spansk, fransk og russisk, ligesom der rundt I salen sad andre tolke, som hviskende oversatte. Vi sad lige bag den japanske delegation (med tolkning fra engelsk til japansk), og til venstre for mig fik en østriger også oversat, så det kunne være vanskeligt at høre det hele fra de officielle talere.

 

Man ændrer rækkefølgen af mesterskaber på grund af konkurrencen fra World Master Games og andre Games, så nu bliver det:

 

 

WMA

EVAA

2011

Stadia  Sacrament, USA

Indoor  Gent, Belgien

2012

Indoor Jyväskylä, Finland 3.-8. april

Stadia  Tyskland, Polen, Tjekkiet 16.-25, august

2013

Stadia Porto Alegre, Brasilien 24. juli-4. august

Indoor San Sebastian, Spanien

2014

Indoor Budapest, Ungarn

Stadia Izmir, Tyrkiet

2015

Stadia Lyon, Frankrig (sidst i juli, først i august)

Indoor

2016

Stadia Perth, Australien oktober

Indoor

2017

Indoor

Stadia

Både Valencia og Budapest kandiderede om indendørs verdensmesterskaberne i 2014. Under Valencias præsentation så vi en film af deres stadion, hvor der bl.a. var en kvindelig hammerkaster i konkurrence, klædt i en fin rød og hvid dragt, nemlig Inge Faldager fra Danmark! Mon ikke de har lånt fotos fra San Sebastian?

© Copyright Dansk Atletik Forbund