Loading...

Nyheder 2011

Rasmus Wejnold er tilbage på toppen

27. juli 2011 · Jeppe Weinreich

Med 5.40 meter i Jockgrim (DE) tirsdag erobrede stangspringeren 1. pladsen på årets danske rangliste.

Stangspringer Rasmus W. Jørgensen (Sparta) viste med 5.40 meter tirsdag i Tyskland, at han er tilbage på toppen efter sin operation i vinter.

Resultatet – der er en forbedring af Mikkel M. Nielsens (Sparta) danske årsbedste med 9 cm – så dagens lys ved et opvarmingsstævne til onsdagens Stabhochsprung-Meeting i Jockgrim lidt syd for Frankfurt. Stævnet blev indtil 2003 afholdt i den lille bys hovedgade, men er sidenhen blevet afviklet inde på et rigtigt stadion med Brad Walkers 6.00 meter-spring i 2006 som et foreløbigt højdepunkt.

Rasmus sikrede sig sejren ved at klare 5.00, 5.20 og 5.40 meter i første forsøg. Alene tilbage beordrede han højden op på VM-kravet 5.60 meter, som han dog rev ned på tre gange.

Stangspringere på tour
Da han altså ikke er med i hovedkonkurrencen i dag, er Rasmus nu kørt nordøst til byen Hof, ikke langt fra grænsen til Tjekkiet, hvor han lørdag sammen med førnævnte Mikkel M. Nielsen deltager i et gadestævne, der har deltagelse af så gode navne som bl.a. andre Björn Otto (GER) og Jeremy Scott (USA). Herefter går turen til Sverige, hvor de to spartanere tirsdag springer ved Folksam Grand Prix i Karlstad.

Resultatliste
Stabhochsprung Jockgrim Nachwuchsspringen, den 26. juli
Stangspring M

- At Rasmus er godt springende viste han med al tydelighed ved EM-U23 for nylig. Læg mærke til, hvor højt han er over overliggeren i dette spring på 5.30 meter, som indbragte ham en 8. plads.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund