Loading...

Nyheder 2011

Baneturneringens sidste runde står for døren

12. august 2011 · Baneturneringsudvalget v/Søren Brasen

Så er vi nået til sidste runde af årets Baneturnering. Den løber af stablen den 20. august. Denne vil, man fristes til at sige traditionen tro, blive afholdt i Bagsværd. De har tidligere holdt gode finaler, og derfor fik de også lov til dette i år.

Udover Baneturneringsfinalen vil stadion denne dag også huse DM 10.000 meter, 
således at der kan komme mange på stadion, og forhåbentlig støtte klubkammeraterne, 
men også konkurrere selv.

Baneturneringen har i år haft samme succes som i 2010, hvor den fik en mindre genopfriskning. 
Denne gav nye løbeøvelser, og flere runder. 
Dette valgte vi at holde fast i, i 2011, og det har været positivt at se, at så mange har bakket op omkring dette. Derfor håber vi også at mange vil finde vej til Bagsværd denne dag, hvor der helt sikkert vil være endnu en sensommerdag, på trods af at DMI allerede har meldt andet ud!

Disciplinerne denne dag vil være 200 meter, 400 meter, 800 meter, 1500 meter og 3000 meter, foruden altså DM på 10.000 meter distancen.

I Baneturneringsløbene vil der, som i de foregående runder blive seedet efter tid. På denne måde er det vores håb at de fleste vil lave en god tid sidst på sæsonen, i nogle gode konkurrencer. 

Tag gerne mange fra klubben med til dette stævne, da det ikke kun er et elite stævne, men det i høj grad også er et stævne for bredden, som Baneturneringen har været det hele sæsonen.

Vi ses på Bagsværd Stadion den 20/8.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund