Loading...

Nyheder 2011

Åbning af Maribo atletik stadion

22. september 2011 · Kirse Ellegaard

Fredag den 16. september 2011 var en meget glædelig dag for atletikken på Lolland. Her blev Maribo atletik stadion nemlig officielt åbnet efter en renovering, som har stået på siden foråret.

Maribo atletik stadion er nu et moderne stadion med kunststof på løbebanerne og disciplin områderne. Der er 6 rundbaner og 6 baner til 100 m. På selve stadion findes også et hammerkast bur af international standard. 
Billeder fra renoveringen og åbningen kan ses på IK Olympias hjemmeside www.ik-olympia.dk.
Både IK Olympia og Holeby Atletik Club (HUAC) har i mange år ventet på ordentlige stadion forhold, og vi er derfor rigtig glade for, at Lolland Kommune med hjælp fra staten fandt pengene til renoveringen.

 

 

Sidst i april forventer IK Olympia at afholde et stævne til at markere, at der nu kan afholdes stævner på stadion. Der vil være tale om et weekend arrangement, hvor der om lørdagen vil blive en hyggedag på stadion for Olympia, tidligere olympianere, atleter fra HUAC, tidligere atleter fra HUAC og beboere i Maribo, som har lyst til at prøve stadion af. Om aftenen planlægger vi spisning for de interesserede.
Om søndagen er det så meningen at der afholdes et stævne, hvor vi håber på, at flere af de bedste atleter inden for ungdoms, senior og veteran atletikken vil vise Lolland, at atletik kan dyrkes af alle aldre.

På vegne af IK Olympia
Mona Carlsen
Bestyrelsesmedlem

© Copyright Dansk Atletik Forbund