Loading...

Nyheder 2011

L-dag: Lillebælt Halvmarathon åbner for tilmeldingen på fredag

28. september 2011 · Lillebælt i Løb

På fredag den 30. september er det L-dag.

Her åbner tilmeldingen til Danmarks største og mest succesfulde halvmaraton, Lillebælt Halvmarathon, nemlig klokken 12.00.Dagen er blevet døbt L-dag, på grund af den overvældende interesse, der de sidste år har været for at sikre sig et startnummer til denne ny-klassiker. Faktisk var interessen så stor, at de 10.000 startnumre sidste år blev udsolgt på 11 timer. Det var ny verdensrekord. Intet motionsløb har nogensinde solgt sine startnumre så hurtigt og kunnet melde udsolgt.Selv om der ikke er noget, der tyder på, at interessen for Lillebælt Halvmarathon er blevet mindre siden sidste år, tør løbsleder Mads Stryhn ikke forvente, at verdensrekorden bliver overgået på fredag.

Løbsleder: Jeg er spændt
”Sidste år kom bag på alle. Jeg troede simpelthen ikke det var muligt at melde udsolgt på så få timer. Selv om jeg ser spændt frem til tilmeldingen på fredag, så har jeg ingen forventninger til at sidste års rekordtilmelding bliver overgået – Men det kunne da være sjovt.” fortæller Mads Stryhn.
Men alligevel sidder han klar foran computeren, for at følge med, når klokken slår 12.00 på fredag. 
Og det kan godt svare sig at være hurtig ved tasterne, når tilmeldingen åbner.

Gratis løbesæt, hvis du er hurtig
Udover man sikrer sig et af de eftertragtede startnumre, får de første 3.000 tilmeldte løbere et komplet løbesæt bestående af et par korte tights, der matcher Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Som noget helt nyt kan kvinderne blandt de 3.000 første tilmeldte i år vælge mellem traditionelle tights eller de lige nu meget moderne tights med skirt.
Løberne, der tilmelder sig efter de første 3.000, får også Lillebælt Halvmarathons specialdesignede t-shirt. Hvis de vil have det komplette løbesæt, kan de medkøbe tightsne. 
Prisen for et startnummer er 380 kr. Tilmeldingen foregår på www.sportstiming.dk

 

For mere information se Lillebælt Halvmarathons hjemmeside: www.lillebaelthalvmarathon.dk

 

Lillebælt Halvmarahton bliver arrangeret af løbeklubben Lillebælt I Løb i samarbejder med Fredericia og Middelfart Kommuner.

© Copyright Dansk Atletik Forbund